Menu Zavřít

Hit Vánoc? Mezi boháči letí zlatý iPhone s Trumpem

23. 12. 2016
Autor: Goldgenie

Hledáte co nejokázalejší dárek? Výrobce luxusního zboží Goldgenie možná přišel s řešením. Na speciální přání nejmenované zákaznice pokrývá iPhone 7 ryzím zlatem a diamanty a navrch zdobí podobiznou příštího prezidenta Spojených států Donalda Trumpa. Přístroj vyjde na 151 tisíc dolarů (3,9 milionu korun).

Výrobce luxusního zboží Goldgenie má jednoduchý byznysový plán: všechno pokrýt zlatem, a když to nejde, alespoň zkrášlit diamanty. V nabídce firmy založené v roce 1989 v Londýně lze nalézt široký sortiment od mobilních telefonů a hodinek přes mikrofony či doutníky doutníky až po jízdní kolo. Vše samozřejmě ve zlatě. Kromě toho Goldgenie nabízí například i pozlacení koupelny.

Úspěšná firma nedávno otevřela svůj první kamenný obchod nedaleko Dubaje. A právě tam přišla jednoho dne zákaznice, která zažádala o zakázkovou úpravu iPhone 7. Kromě zlata a diamantů na něm upoutá i velká podobizna Donalda Trumpa s datem 20. ledna 2017, tedy dnem jeho inaugurace. Vrchní ředitel Goldgenie Frank Fernando nechtěl jméno zákaznice prozradit, protože si myslí, že právě speciální verze mobilního telefonu od společnosti Apple bude dárkem pro příštího prezidenta USA při příležitosti jeho nástupu do funkce.

Bohatí Indové utrácí za lety v luxusu. Čtěte více:

Bohaté Indy okouzlil „Uber v oblacích“. Za let v luxusu dají i 7,5 milionu

 Interiér soukromého letadla - ilustrační foto

Od prodeje prvního zlatého telefonu s podobiznou Trumpa se společnosti ozvalo už dalších devět zájemců. Právě mobilní telefony jsou obecně jedním z nejžádanějších artiklů od Goldgenie. „Chodí k nám mnoho královských rodin. A nekoupí si jen jeden telefon. Jako dárek jich chtějí třeba pět nebo deset,“ říká Fernando s tím, že právě velký zájem bohatých Arabů donutil firmu expandovat na východ.

Goldgenie chystá v nejbližší době otevřít kamenný obchod v Kataru, další by pak měly přibýt v Saúdské Arábii, Malajsii, ale také například ve Španělsku.

Dále čtěte:

Výrobce koňaku spoléhá na Trumpa. Nižší daně zvýší odbyt

ebf - tip - debata

Trump škodí vlastnímu byznysu. Nová síť hotelů neponese jeho jméno

Nejbohatší Indové? Rodina se spíše stala pračkou na peníze


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).