Menu Zavřít

1130KRÁT ŠKODA AUTO

10. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Č e s k ý c h     s t o     n e j l e p š í c h

Škoda Auto, a. s. je nejlepší českou společností v letošním roce, na druhé místo se řadí Investiční a Poštovní banka těsně následována akciovou společností Unipetrol. Alespoň tak vyznívají výsledky ankety, kterou již několik let pod názvem Českých sto nejlepších organizuje Comenius, panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci.

Šéfové firem, které se v soutěži umístily v první desítce, si odnášeli diplomy minulý pátek přímo ze Španělského sálu Pražského hradu.

EBF24

Organizátor ankety se obrací na respondenty s jedinou otázkou: kterých deset českých firem podle vás v posledním roce dosáhlo vynikajících, mimořádných či pozo- ruhodných výsledků? Loni dotazníky směrovaly na 6860 adresátů, letos - aby se zvýšila objektivita ankety - se počet rozšířil na víc než dvacet tisíc. Mezi adresáty byli členové Parlamentu, zastupitelských orgánů, pracovníci vysokých škol a samozřejmě podniková sféra. Vyhodnocení odráží součet nominací, které respondenti udělí. Letošní vítěz byl jmenován 1130krát, druhý v pořadí 1023krát a třetí 918krát. Ze všech dvaceti tisíc oslovených však odpověděly pouze necelé čtyři tisíce.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).