Menu Zavřít

Accolade postaví v chebských strojírnách průmyslové centrum za více než miliardu

27. 8. 2019
Autor: čtk

Developerská skupina Accolade chce v areálu bývalých chebských strojíren postavit průmyslové centrum za 1,2 miliardy korun. Projekt už získal stavební povolení. Podobně jako u jiných projektů bude i tam Accolade spolupracovat s partnerskou společnosti Panattoni Europe.

Plánovaný areál na brownfieldu v Chebu získal ještě před zahájením výstavby velkého nájemce pro první halu. Je jím podle sdružení konzultačních firem Industrial Research Forum německá firma Real Digital zaměřená na elektronické obchodování, píše server. Na místě bývalých Strojíren Cheb si pronajala 27 400 metrů čtverečních. Ve druhém čtvrtletí letošního roku to byla největší nová nájemní transakce v Česku. o chystané stavbě informoval web E15.cz.

CIF24

Accolade už jednu velkou průmyslovou zónu u Chebu postavila. Haly si tam pronajal například výrobce automobilových tlumičů BWI nebo internetový zásilkový obchod Tchibo. „V Chebu investujeme už více než pět let a musím říct, že se město i celý Karlovarský kraj neskutečně posunuly, a odráží se to i v zájmu investorů,“ řekl webu šéf Accolade Milan Kratina.

Čtěte také:

Šéf Redside Vřešťál: Máme aktiva za deset miliard

Praha, České Budějovice, Plzeň. Investiční skupina DRFG koupila dvanáct nákupních parků

Obchod za miliardu. Skupina DRFG koupila od CPI dva obchodní parky

První investice Allianz do kanceláří v Česku. Pojišťovna koupila dvě budovy na Pankráci

  • Našli jste v článku chybu?