Menu Zavřít

Ajurvéda večeře po italsku a přednáška o hormonech

4. 10. 2017
Autor: Redakce

Udělat z gurmánského zážitku malou akademii zdravého životního stylu, to je koncept, který česko-německá podnikatelka Danuše Siering představuje Pražanům již několik let.

O Danuši Siering jsme na Euro.cz psali před několika týdny v souvislosti s jejím projektem na revitalizaci ulice Na poříčí s názvem Go Florenc, který se nyní dostal na jednání zastupitelstva Prahy 1. Zmiňovali jsme, že paní Siering koncipuje svůj dům Černá labuť jako sofistikované městské centrum, kde na jedné adrese sídlí kanceláře, obchody ze zdravou výživou, baletní škola a v posledním patře multifunkční místnost s terasou, která slouží jako galerie či v případě potřeby jako přednáškový sál nebo restaurace.

Konkrétně řečeno ajurvédská restaurace. Danuše Siering zde totiž již třetím rokem pořádá gurmánsko-osvětovou akci zvanou Ajurvédská snídaně, kde je zdravý pokrm vždy okořeněn přednáškou odborníka na téma zdravého životního stylu. Vzhledem k úspěchu snídaní přidává v pondělí 9. října poprvé také ajurvédskou večeři.

Ajurvédská snídaně Ajurvédská snídaně

Stejně jako u předešlých snídaní bude mít jídlo na starosti vynikající ajurvédský kuchař (a také spolumajitel kadeřnického salonu Toni&Gui) Gary Wright. Sekundovat mu bude jeden z nejznámějších šéfkuchařů u nás Riccardo Lucque. Majitel řady špičkových restaurací (Aromi, La Bottega atd.) a propagátor italské kuchyně, který má i svojí Školu vaření.

MMF24

Večeře bude uvozena přednáškou Hormonální rovnováha, prevence a přírodní léčba. Přednášet bude farmaceutka Lenky Sobkové, která opustila prostředí klasické medicíny a působí jako specialistka na zdraví, výživu a prevenci a věnuje se také psychoterapii. A spolu s ní vystoupí Michaela Ptáčková, celostní výživová poradkyně a masérka. Ve firmě Vitalvibe se věnuje individuálním konzultacím, přednáškám a workshopům.

Ajurvédská snídaně


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).