Menu Zavřít

Akční nabídky!

24. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Import vozidel

Po novém roce přispěchali importéři vozidel na český trh s výraznými slevami. Nejlevnější nový vůz lze nyní pořídit za 149 900 korun, což je zhruba o deset tisíc méně než na podzim. Slevy a bonusy u některých modelů přesahují dokonce i 200 tisíc korun, jak vyplývá z nabídek importérů.
Masivní nápor slev většinou provází snahu firem zamezit propadu prodeje počátkem roku, který je tradičně nejslabším prodejním obdobím. Většina značek přitom letos očekává růst. Trh osobních a lehkých užitkových aut by mohl dle ředitele Svazu dovozců automobilů Pavla Tunkla růst stejně jako loni, tedy o deset až třináct procent.
Pomyslný titul nejlevnějšího vozu na trhu získal Hyundai Atos Prime, který lze v případě nákupu na leasing pořídit za 149 900 korun (běžná cena je o 65 000 korun vyšší). Model Picanto automobilky Kia lze pořídit i za 164 900. Asi nejvýraznější zlevnění nabídl Citroën, jenž například u modelu Xsara Picasso udává zvýhodnění až o 210 tisíc. Cena modelu začíná na 354 900 korun. „U užitkových aut Citroën zároveň zavedl úvěrové financování, které reaguje na změny podmínek finančního leasingu,“ doplnila firemní mluvčí Simona Klavrzová.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).