Menu Zavřít

Astrolog s rybářem

25. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Radovan Suk, Kryštof Šabacký

PRAHA (tpk) – Divize informačních technologií a telekomunikací v public relations agentuře Mmd se začátkem června rozrostla o dva nové manažery: Radovana Suka (35) a Kryštofa Šabackého (26).
Suk nastoupil na pozici account manažera. Je absolventem ekonomiky na Univerzitě Pardubice a filmové vědy na FF UK Praha, kde pokračoval v doktorandském studiu a pracoval jako odborný asistent. V minulosti působil jako PR konzultant agentury Mozaic Strategic Communications, loni si rozšířil své odborné vzdělání v rámci London School of PR. K jeho zálibám patří filmy - spolupracuje s Nadací MFF Karlovy Vary, kde v letošním roce připravoval retrospektivu Jasudžiro Ozua. Kromě toho se prakticky zabývá astrologií.
Šabacký je novým členem týmu na postu account executive. Vystudoval obor provoz a ekonomie na České zemědělské Univerzitě v Praze a v téže době spolupracoval s ateliérem Promika, nadací Comenius či společností Microsoft. Věnuje se především sportu: celoročně tenisu, florbalu, squashi a plavání a v zimě také snowboardingu. Rád hraje počítačové hry, rybaří a cestuje. Mluví anglicky, německy a ovládá základy ruštiny a francouzštiny.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).