Menu Zavřít

Auditoři volili

22. 4. 2004
Autor: Euro.cz

Petr Jurák

MMF24

PRAHA (nad) - Viceprezidentem Českého institutu interních auditorů (ČIIA) byl na 9. sněmu opětovně zvolen Petr Jurák (34).
ČIIA je profesní organizací sdružujících přibližně 800 interních auditorů z více než 250 společností. Je součástí mezinárodních struktur (ECIIA a IIA Inc.) a jeho posláním je prosazování a podpora rozvoje interního auditu v ČR.
Jurák je absolventem Fakulty podnikatelské, VUT Brno. MBA ukončil na University of Pittsburgh v USA. Je certifikovaným interním auditorem (CIA) a certifikovaným účetním expertem (ACCA). Pracovní kariéru zahájil ve společnosti Edit jako manažer pro prodej a marketing. Od roku 1996 pracuje ve společnosti Český Telecom, nejprve jako vedoucí oddělení finančního controllingu a obchodního plánování v úseku strategických zákazníků, později jako manažer interního auditu pro treasury a finanční systémy, od roku 1998 jako vrchní auditor pro finanční funkce a od roku 2001 současně jako zástupce výkonného ředitele pro interní audit. Je členem Mezinárodního institutu interních auditorů (IIA), Komory certifikovaných účetních a Mensy ČR.
Je ženatý, má tříměsíční dceru. Mezi jeho záliby patří hra na kytaru, zpěv, sport a cestování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).