Menu Zavřít

Banky ho už nebaví

11. 3. 2003
Autor: Euro.cz

Ivan Smutný

PRAHA (tpk) - Leasingová společnost ŠkoFIN, zaměřená na podporu prodeje vozů koncernu Volkswagen, zvláště značek Škoda, Volkswagen, Seat a Audi, jmenovala od 1. března letošního roku do nové funkce obchodního ředitele Ivana Smutného (37).
Ve svém úseku bude Smutný odpovídat za oblasti marketingové oddělení, operační oddělení, oddělení financování obchodníků, skupinu velkoodběratelé a společnost ŠkoLEASE, která je zaměřena na operativní leasing s doprovodnými službami a správou vozových parků klientů.
Ivan Smutný absolvoval v roce 1990 Vysokou školu ekonomickou v Praze. Během své dosavadní kariéry působil ve Spolchemii, České spořitelně a od roku 1992 v tehdejší Hypo-Bank (roku 1999 přejmenována na HypoVereinsbank a od roku 2001 na HVB Bank), kde zastával post v oblasti řízení rizika a obchodu. Do společnosti ŠkoFIN přechází z pozice regionálního ředitele firemní klientely HVB Bank.
Smutný hovoří německy a anglicky. Ve volném čase se věnuje své rodině, pokud mu zbyde volná chvilka, tráví ji převážně joggingem, četbou či poslechem hudby.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).