Menu Zavřít

Baskytarista poradcem

9. 4. 2002
Autor: Euro.cz

David Pirner

EBF24

PRAHA (tpk) - David Pirner (32) nastoupil v březnu tohoto roku na pozici jednatele a výkonného ředitele konzultantské firmy Facility. Tato společnost se zabývá poradenstvím se zaměřením na analýzu a zavádění metod řízení rizik v korporacích a na oblast finančního řízení obecně.
Pirner je absolventem Elektrotechnické fakulty na ČVUT, kde studoval v letech 1988 až 1993, a International Executive MBA na Pittsburgh University (2000-2001). Od roku 1995 působil dlouhou dobu v Komerční bance, kde řídil obchodování na finančních a kapitálových trzích a posléze divizi corporate banking top 100. Podílel se na vedení projektů na zavádění systému řízení tržních rizik a na restrukturalizaci obchodní divize, která prodávala specializované bankovní služby největším podnikům v České republice.
Hovoří plynně anglicky a francouzsky. K zálibám Davida Pirnera se řadí především hra na baskytaru v amatérské skupině, s níž vydal dokonce CD. Ve volných chvílích se také věnuje volejbalu, badmintonu, squashi či tenisu a začíná s golfem. Zároveň je náruživým fotografem a zajímá se o současné umění.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).