Menu Zavřít

Bohumil Mazač, Zuzana Řezníčková Aleš Konrád

21. 10. 2008
Autor: Euro.cz

ČEZ Prodej mgr.

noví manažeři
Skupina ČEZ upravuje strukturu vedení společnosti ČEZ Prodej. Nejvýraznější změnou v organizační struktuře ČEZ Prodej je rozdělení řízení na tři klíčové části – prodej business zákazníkům, prodej retail zákazníkům a část zaměřenou na finanční a správní agendu. Za každou část zodpovídá nově manažer v pozici ředitele a zároveň jednatele společnosti. Ředitelem pro business zákazníky se stal Bohumil Mazač, dosavadní generální ředitel ČEZ Prodej, retail oblast převzala nově příchozí Zuzana Řezníčková, finanční a správní oblast převzal Aleš Konrád, dosavadní správní ředitel ČEZ Prodej.
Bohumil Mazač absolvoval ČVUT v Praze. V roce1993 se stal obchodním ředitelem společnosti Eurotel, později přestoupil ke Contactelu. Generálním ředitelem společnosti ČEZ Prodej se stal na jaře roku 2005. Bohumil Mazač je ženatý a má dvě dcery. Jeho vášní je sport, především golf, fotbal, tenis a lyžování.
Zuzana Řezníčková absolvovala VŠCHT, poté působila jako výzkumná pracovnice. Po roce 1989 pracovala ve společnosti Emco, dále v Master Foods a následně v Eurotelu, odkud přešla do ČSA. Působila i jako generální ředitelka MEDIATELu. Do ČEZ Prodej přichází z Telefónica 02 Slovensko, kde byla obchodní a marketingovou ředitelkou. Ráda hraje golf a lyžuje.
Aleš Konrád vystudoval VŠB – TU v Ostravě. Spolupracoval se společností Kappa Packaging, absolvoval stáž v Nizozemsku. Následně působil v Eurotelu Praha, poté v ČSA a později ve společnosti ČEZ Prodej. Aleš Konrád je ženatý, má dva syny a nejvíce si odpočine s rodinou, při cestování nebo při sportu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).