Menu Zavřít

Bôrik partnerem

2. 7. 2004
Autor: Euro.cz

Penta Mgr.

CIF24

PRAHA (rek) - Bývalý jednatel a výkonný ředitel právní divize Eurotelu Luboš Bôrik (35) rozšířil začátkem července pod hlavičkou advokátní kanceláře Bôrik & Partners okruh spolupracujících právních kanceláří investiční skupiny Penta. Z postu jednatele Eurotelu byl odvolán spolu s Terrencem Valeskim před dvěma měsíci.
Týdeníku EURO Bôrik řekl: „Velice si vážím příležitosti spolupracovat s Pentou, která bude, jak věřím, patřit mezi nejvýznamnější klienty kanceláře.“ Martin Kúšik, člen představenstva Penta Finance, k tomu dodal: „Oceňujeme zejména kvalitu kanceláře, která je založena na zkušenostech s privátními transakcemi a s řízením právní agendy v jedné z největších firem v České republice.“
Bôrik působí v advokacii již od roku 1991. V roce 1994 byl přijat do České advokátní komory. Právnické vzdělání získal na Karlově univerzitě v Praze a na Vrije Universiteit v Bruselu. Od roku 1998 pracoval v Eurotelu, zkušenosti získal i jako samostatný advokát či ve spolupráci s americkou advokátní firmou Dewey Ballantine.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).