Menu Zavřít

Budujeme firemní školky

11. 3. 2010
Autor: Euro.cz

V rámci projektu Budujeme firemní školky v Jihomoravském kraji se v Brně uskutečnil v únoru už druhý ze série seminářů pro regionální zaměstnavatele. Zúčastnili se jej zástupci sedmi zaměstnavatelů z jihomoravského regionu.

CIF24

V průběhu setkání byli účastníci seznámeni s aktuálními legislativními podmínkami v oblasti zřizování a provozování firemních školek, prostorovými i odbornými nároky na tato zařízení a možnostmi jejich financování. Vybraní účastníci v další fázi projektu budou moci využít individuální konzultace, které by jim měly pomoci vypracovat realizovatelný projekt firemní školky v jejich podniku.

Tyto konzultace již využili čtyři zaměstnavatelé z Jihomoravského kraje. Další seminář se uskuteční v Brně 22. – 23. dubna 2010. Bližší informace najdete v průběhu března na www.budujemeskolky.cz, e-mailu info@budujemeskolky.cz nebo na telefonu 773240141. Projekt Budujeme firemní školky je v Jihomoravském kraji financován z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu České republiky. Projektové služby jsou pro zaměstnavatele v Jihomoravském kraji zdarma.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).