Menu Zavřít

ČAS VĚNUJE YORKŠÍROVI

17. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Ernst & Young

PRAHA (ČTK) – Členem české kanceláře mezinárodní auditorské společnosti Ernst & Young se stal Ivo Středa (48). Na pozici ředitele vede ve společnosti Ernst & Young oddělení služeb interního auditu. Do Ernst & Young přišel ze společnosti Český Telecom, ve které působil necelé čtyři roky jako výkonný ředitel pro interní audit. Funkci ředitele sekce Interního auditu vykonával v letech 1993 až 1997 také v elektrárenské společnosti ČEZ.

Středa pracoval řadu let v oblasti jaderné energetiky. Působil v Jaslovských Bohunicích jako výzkumný pracovník, později pracoval v jaderných elektrárnách v Dukovanech a v Temelíně, kde zastával pozici náměstka ředitele pro personální vztahy a služby.

MMF24

Vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT v Praze, obor inženýrství pevných látek. Poté absolvoval postgraduální studium na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT, obor dozimetrie a využití ionizujícího záření.

Je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje rodině, a to hlavně jejímu nejmladšímu členovi – yorkšírskému teriérovi.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).