Menu Zavřít

Cestovatel mezi fondy

24. 4. 2002
Autor: Euro.cz

Michal Aron

PRAHA (tpk) – Pražský tým společnosti Dresdner Kleinwort Capital se nedávno rozšířil o nového analytika. Stal se jím pětadvacetiletý Michal Aron.
Aron vystudoval vyšší odbornou akademii v Praze, obor firemní management. Během své dosavadní kariéry se také zúčastnil několika odborných školení v zahraničí.
První profesionální zkušenosti získal v pražské pobočce mezinárodní advokátní kanceláře Allen & Overy, kde pracoval během studií. Od roku 1998 do svého nástupu ke společnosti Dresdner Kleinwort Capital pracoval pro Baring Communications Equity. V tomto regionálním private equity fondu, který je zaměřen pouze na investice do telekomunikací a médií, Aron odpovídal za identifikování a ohodnocování investičních příležitostí, účastnil se různých fází investičního procesu a podílel se na monitorování společností v portfoliu fondu.
Michal Aron hovoří plynně anglicky, ovládá němčinu a ruštinu. Mezi jeho koníčky patří převážně cestování a sport. Aktivně hraje fotbal, lyžuje a jezdí na kole. Dresdner Kleinwort Capital (DKC) spravuje mimo jiné fond private equity o velikosti 225 milionů amerických dolarů, určený pro investování do rostoucích společností v různých sektorech ve střední a východní Evropě.

  • Našli jste v článku chybu?