Menu Zavřít

Cestovatelka a čtenář

16. 11. 2004
Autor: Euro.cz

Vlasta Nešporová, David Slánský

EBF24

PRAHA (nad) – Česko-kanadská konzultační společnost Adastra Corporation, působící v oblasti informačních technologií, jmenovala dva nové manažery svých klíčových oddělení. Vlasta Nešporová (37) bude ve funkci technology department director odpovídat za řízení technologického oddělení, David Slánský (28) jako business analyst director bude mít na starosti vedení týmu business analytiků specializovaných na jednotlivé vertikály (telekomunikace, bankovnictví, pojišťovnictví či retail).
Nešporová pracuje více než deset let v oblasti vývoje softwaru. V Adastře působí od roku 2001, předtím byla ve společnostech PC Help a RadioMobil. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Mezi její záliby patří zejména cestování, sport a hudba.
Slánský působí na trhu informačních technologií sedm let. Kromě business intelligence se specializuje na analýzu, design a implementaci architektur IS/IT a data management. Před příchodem do Adastry pracoval ve společnosti Logica CMG. Vystudoval Katedru informačních technologií Vysoké školy ekonomické v Praze. Volný čas tráví na squashových kurtech nebo fotbalovém trávníku. Kromě toho se věnuje četbě odborné literatury i beletrie.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).