Menu Zavřít

Čím jezdí

26. 8. 2003
Autor: Euro.cz

Michaela Drahoňovská, ředitelka letecké společnosti British Airways Česká republika

Jakým služebním vozem jezdíte? Jste s ním spokojena? Mazdou Xedos 6. Ač je staršího data, výkonem si nezadá s leckterým novým typem aut. Jsem po mamince „letec“ a tohle auto s dvoulitrovým V 6 motorem a sportovním duchem mi nadmíru vyhovuje. Je na něj stoprocentní spolehnutí a já mu po každé delší jízdě pěkně poděkuji. I s autem si musíte popovídat. Jediné, co bych své mazdě vytkla, je vzhledem ke spotřebě poměrně malá nádrž.

Jak firma financuje služební vozy? Kdo na ně má nárok? Všechny vozy jsou majetkem British Airways a obecně nárok na jejich používání mají nejvyšší manažeři a obchodníci.

KL24

Kdo se stará o údržbu vozového parku? Naším strážným andělem je Autopalace Mazda Butovice, kde nám vycházejí maximálně vstříc. Minulý rok jsem měla menší nehodu, podotýkám, že nezaviněnou z mé strany. Impulzivně (ještě s mokrýma očima od prvotního šoku) následoval první telefonát do Mazdy. Přijeli „mě zachránit“ během hodiny i s náhradním autem na vleku. Jen jsme si předali klíčky a o víc jsem se nemusela starat.

Jaký automobil byste si koupila, kdybyste měla k dispozici jeden milion korun? Asi hodně vyšperkovanou Mazdu 6 včetně kvalitní muziky uvnitř. A myslím, že by ještě zbylo na speciální držáky na kola a lyže.

  • Našli jste v článku chybu?