Menu Zavřít

Citáty

23. 11. 2020
Autor: Euro.cz

„Žádná apokalypsa nenastala.“ dvojministr Karel havlíček je současnou situací v obchodech tak opojen, že chce pravidla rozvolnit. Ze systému PeS tak dělá jen další trhací kalendář. Snad už nezapomene na nebohé matky s dětmi!

„Než mi jídlo bylo připraveno a zabaleno, tak jsem si sedl na patník a pivo žahnul.“ lidovecký předseda Marian Jurečka si dal na veřejnosti pivo a ještě se vyfotil na sociální sítě. Že by tu někdo záviděl nejmenovanému konkurentovi mediální pozornost?

„Ačkoli jsme se snažili udržovat naši konverzaci v lehkém tónu, to, co jsem věděl o jeho veřejných postojích, ve mně nevyvolalo zvlášť velké naděje ohledně politických trendů ve střední Evropě.“ Americký exprezident Barack Obama se ve svých pamětech o Václavu Klausovi – známém popírači klimatických změn – nevyjadřuje příliš přívětivě.

„Mohu říci, že v této koronavirové krizi opozice prostě selhala. Je mi to líto, protože jsem vždy říkal, že opozice je ostruha zaťatá do boku koně.“ Pevně zaťatý mimo realitu nám připadá spíše Miloš Zeman.

CIF24

„A stejně jsem volby vyhrál. Volební podvody po celé zemi.“ možná se český prezident s Donaldem Trumpem nakonec sejde alespoň ve stejném blázinci, když ta prezidentská návštěva nevyšla.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).