Menu Zavřít

Citáty

6. 8. 2018
Autor: Euro.cz

„Česká justice má v některých kauzách problémy - jsou to systémové problémy." A taky ve zdravotnictví, školství, dopravě... Spolu se šéfem Ústavního soudu Pavlem Rychetským bychom mohli pokračovat téměř donekonečna. A některé problémy i personifikovat.

„Denně jsem dal dvacet červených marlborek.“ Premiér Andrej Babiš vzpomínal, jak se mu podařilo napsat diplomku. Mít tatínka v Ženevě není k zahození.

„Možná si myslíte, že přeháním -někdy skutečně ano. Ale pravda také je, že na hřišti trpím.“ Brazilský fotbalový artista Neymar se poprvé vyjádřil ke svému dramatickému ruskému vystoupení. Bohužel při pohledu na něj trpěli všichni.

„Byla nezraněná a kromě paměti jí nic nechybělo.“ Břeclavská policejní mluvčí Lenka Rigó popsala stav jedenadvacetileté turistky, která se druhý den po návštěvě vinného sklípku přihlásila o věci - kabelku s penězi, podprsenku a kalhotky - zapomenuté u nedalekého rybníka.

„Ministr zpoždění, zablokované dopravy a neschopnosti uskutečnit tendr na mýto.“ Možná by mohl Miroslav Kalousek navrhovat ministrům názvy funkcí na vizitky. Jde mu to náramně.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).