Menu Zavřít

Citáty

28. 1. 2019
Autor: Euro.cz

„Pokud Afričané odcházejí z domovů, je to kvůli bývalým koloniálním mocnostem, zejména kvůli Francii, která nikdy nepřestala kolonizovat desítky afrických zemí.“

Šéf italského Hnutí pěti hvězd Luigi Di Maio nediplomaticky vzkázal Francouzům, ať si migranty z Afriky vezmou k sobě. Jaksi při tom pozapomněl na řádění italských kolonizátorů v Somálsku, Eritreji, Etiopii a Libyi.

„První světová válka vypukla kvůli první technologické revoluci. Druhá technologická revoluce způsobila druhou světovou válku. Toto je třetí technologická revoluce.“

Nejbohatší Číňan a samozvaný historik Jack Ma má jasno. AliExpress začne zjevně brzy prodávat kapesní betonové protiradiační kryty.

„Připomínaly výměnný obchod: Já vám dám funkci, vy mně rozhodnutí.“ Někdejší šéf Nejvyššího správního soudu Josef Baxa popsal představy Hradu o obsazování nejvyšších soudních funkcí.

„Když komunisté trochu vládnou, tak trochu znárodňují. Budou-li vládnout více, nakonec dojde i na vás.“

Jako politik se Daniel Kroupa příliš neosvědčil, jako filozof a politolog je až mrazivě přesný. Bohužel.

„Vybírám si hráče na základě velikosti jejich penisu.“

MMF24

Imke Wübbenhorstová, trenérka Cloppenburgu z německé páté fotbalové Niedersachsenligy zvolila pro svůj tým evidentně stejnou strategii, jakou vyznává Sparta.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).