Menu Zavřít

Citáty

5. 8. 2019
Autor: Euro.cz

„Babiše je podle mě možné dostat jediné tak, že ho pevně obejmete a donutíte ho naposledy vydechnout.“ Do medvědího objetí Zdeňka Škromacha bychom se opravdu dostat nechtěli. Ale že by zrovna on vymáčkl z Andreje život?

„Abych uspokojil i diváky u trestné lavice.“ Jaromír Jágr vysvětlil, proč musel během „přáteláku“ s Litvínovem na trestnou lavici. Během trestu se fotil s dětmi a polichotil místní černovlásce: „Jste moc hezká na to, že fandíte Litvínovu.“

„Na zemi je tolik problému. Aby jich bylo méně, je třeba se do výšin vznášet a pod vodu nořit.“ Sotva se v batyskafu vynořil ze dna Finského zálivu, objevil v sobě ruský bohatýr Vladimír Putin básnické střevo.

„Odmítám plošné snižování počtu zaměstnanců v resortu, protože musíme plnit významné celospolečenské úkoly.“ Ministr zemědělství Miroslav Toman ví, že bez kádrů to nejde. Jen ještě zapomněl dodat: Úkoly XIX. sjezdu KSČ splníme!

„Nejsem schopen • Premiér Andrej Babiš prezidenta znásilnit, takže vysvětlil, proč ani za tři měsíce nedokázal prezidenta přesvědčit k výměně ministra jsem asi neschopný.“ kultury.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).