Menu Zavřít

Citáty

19. 8. 2019
Autor: Euro.cz

„Prezidentování mě stálo majetek, každý den mě někdo žaluje.“ Donald Trump si postěžoval, že na prezidentování tratí miliardy dolarů, částečně i proto, že musí platit advokáty kvůli soudním sporům s opozicí. Koho nám to jen připomíná?

„Je firma, která má hodnotu 20 miliard, vydělává miliardy. A my s tím nemůžeme zacházet jako Pinocchio s buřtem.“

Předseda TOP 09 Jiří Pospíšil použil v souvislosti s Pražskou plynárenskou pozoruhodnou analogii. Bohužel však tápeme, zda pro ni sáhl hluboko do své plzeňské minulosti, či ho spíše inspirovala Prague Pride.

„Pan Foldyna buď bude respektovat politiku a rozhodnutí sociální demokracie, nebo nebude členem sociální demokracie.“

Předseda ČSSD Jan Hamáček se do svého bývalého místopředsedy pořádně obul. Trikolóra už vyhlíží dalšího poslance.

„Vlastníci kulturních památek se zjevně rozdělují na dvě kategorie: a) slušní vlastníci, b) sponzoři kampaně prezidenta Zemana.“

Miroslav Kalousek glosoval fakt, že Zemanovu sponzorovi Jaroslavu Třešňákovi povolil odcházející ministr kultury Antonín Staněk zbourání kulturní památky – Hadích lázní v Teplicích.

„Dnešní ministryně financí paní Alena Schillerová svým přístupem navazuje spíše na Kalouska než na vlastního šéfa a vládu. Jde jen o to, najít odvahu nebýt Kalouskem v sukni.“

MMF24

Místopředseda vládní ČSSD a rádoby ministr kultury Michal Šmarda se pustil do ministryně financí. Dosavadní bagrování rozpočtu mu zjevně připadá nedostatečné.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).