Menu Zavřít

Citáty týdne

10. 7. 2017
Autor: Euro.cz

Já málokdy měním své názory." Miloš Zeman tvrdí, že prasečák na místě bývalého romského koncentračního tábora v Letech se nemá bourat, a dodal, že takový názor zastával vždy. Ehm, před pouhými 20 lety vyprávěl, že 600 milionů za vykoupení prasečáku státem je „zanedbatelnou položkou". Můžete si vybrat, zda je to spíš dementia senilis, nebo delirium tremens.

„Není čas prodávat knihy. Je čas přestat žvanit a konat,

Lubomír Zaorálek se na Twitteru nebojí ani čerta. Zlatá slova, drahý Zao, na zásadní změnu životního stylu není pozdě ani se šesti křížky za krkem.

„To je stejné, jako kdybych řekl, že KDU-ČSL je odpovědná za upálení mistra Jana Husa.“

Šéfkomanč Vojtěch Filip našel vskutku přiléhavou paralelu k justiční vraždě Milady Horákové. Přesně, soudruhu, a 30 případů majora Zemana byl takový roztomilý večerníček.

„Pan Prouza by si měl založit hnutí Česko, marš do Evropy! a zjistit, jakou má podporu pro své postoje.

Exministr průmyslu Jan Mládek se na Twitteru pustil do Tomáše Prouzy. Jistě ví, o čem mluví, protože ho neoficiální kampaň „Zákazníku, marš do Polska“ stála místo.

EBF24

„Zaplaťpánbůh za ten zákon. Umožňuje vládě udělat domobranu z dvou set tisíc myslivců, kteří mají brokovnici.

Plukovník ČSLA Zdeněk Zbytek si na fóru hnutí BOS (Bezpečnost, odpovědnost, solidarita), které sdružuje předrevoluční pohraničníky, milicionáře a zemanovce, pochvaloval zákon, který držitelům zbraní umožňuje, aby je použili na ochranu státu. Hned se nám bude klidněji spát.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).