Menu Zavřít

Další manažeři do Varšavy

20. 7. 2007
Autor: Euro.cz

Nokia

CIF24

Invaze českých manažerů do vedení vznikající středoevropské pobočky Nokie, jež zahrnuje Česko, Slovensko a Polsko, neustává. Poté, co byl šéfem nové obchodní oblasti jmenován Ján Kolimár (39), dosavadní ředitel české filiálky Nokia, obsadili Češi i další dvě klíčové pozice ve středoevropské divizi, jejíž centrum je ve Varšavě.
Šárka Osmančíková-Baronová (31) bude řídit marketingové aktivity na těchto třech trzích, Petr Kasa (30) bude zodpovídat za prodej. „Vytvoření jednoho obchodního regionu nám umožní sdílet prodejní i marketingové know-how na větším prostoru a pružněji reagovat na požadavky trhu,“ vysvětluje Baronová výhody nové obchodní jednotky, jež zahrnuje trh s téměř 55 miliony obyvatel.
Baronová poslední tři roky zastávala pozici manažerky marketingu a PR pro ČR a Slovensko. Vystudovala Filozofickou fakultu UK a též absolvovala stáž na bostonské Suffolk University a finské státní univerzitě v Kuiopu. Během kariéry prošla Kanceláří prezidenta ČR, kde působila jako osobní tlumočnice Václava Havla; poté pracovala na různých marketingových pozicích v Deloitte & Touche a v reklamní agentuře McCann-Erickson. Kasa vystudoval ekonomiku a management na ČVUT v Praze, poté působil ve společnosti GSMobile Group a poslední dva roky zastával v české pobočce Nokie post manažera pro klíčové zákazníky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).