Menu Zavřít

Další nabídka streamovacích služeb: Kingův Salem, Taneční nebo čtvrtí Postradatelní

30. 9. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Lionsgate

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a ostatních platformách pustit v týdnu od 30. září?

Expend4bles: Postr4datelní

Barney Ross (Sylvester Stallone) opět shromažďuje svůj tým Postradatelných a na rozkaz jistého Marshe (Andy García) se sestava starých pardálů s několika nováčky vydává na nejrůznější místa po celém světě, kde čelí Rahmatovým (Iko Uwais) silám. Co když ale jeden z týmu zdánlivě zemře? Jak se k tomu ostatní členové postaví? V hlavních rolích vedle Slye vystupují například Jason Statham, Megan Fox, 50 Cent nebo Dolph Lundgren.

Stará parta na Netflixu vyrazí na poslední misi 4. října. Zdroj: YouTube.com

Prokletí Salemu

Jeden z prvních románů Stephena Kinga se v minulosti dočkal dvou adaptací, žádný z nich ale neslavil úspěch. Napravit se to nyní pokusí zkušený hororový režisér Gary Dauberman, jenž nás vezme do Jerusalem's Lot ve státě Maine. Tam se vrací spisovatel Ben Mears, který zde postupně odhaluje krutou realitu – město ovládají upíři. Mears musí s pomocí obyvatel města najít hlavního upíra a zneškodnit ho. Má ale vůbec šanci?

Nová Kingovka na Max dorazí 4. října. Zdroj: YouTube.com

Legends of Vox Machina

Oblíbený animák, který je jistou adaptací hry Dračí doupě, se blíží ke svému konci. Ve své poslední misi musí zamířit do pekla ve světě Exandria. V něm totiž přebývají ti vůbec nejmocnější draci v čele s jistým Thordakem. V boji s plazími nepřáteli dostanou šanci i méně známí hrdinové z party, rozlučka by tedy měla být vskutku velkolepá.

Nová řada animované brutality debutuje na Amazon Prime Video 3. října. Zdroj: YouTube.com

Kde je Wanda

Manželům Klattovým se ztratí dcera. Rozhodnou se proto pro zoufalé řešení. Okamžitě začnou špehovat své nejbližší okolí a postupně zjišťují nejrůznější tajemství. Dramatický seriál odhaluje, kterak se v Německu mohou provalit temná zákoutí lidské společnosti. Povede se ale Klattovým objevit ztracenou Wandu?

Nový německý seriál na Apple TV+ uvidíme od 2. října. Zdroj: YouTube.com

Idefix a smečka Nepoddajných

Píše se rok 52 před Kristem. Celá Galie je pod vládou Římanů. Tedy skoro celá – kromě slavné vesničky v Bretani odolává ještě několik psích hrdinů v Lutecii. Slavný Idefix, který se jednoho dne stane mazlíčkem neméně slavného Obelixe, totiž ve městě, z něhož jednou bude Paříž, vede psí tlupu bojující proti římským ohařům. A jelikož je silný a má ducha nepoddajných Galů, mají to římští psi spočítané!

Na Nepoddajné se na Voyo můžeme těšit 30. září. Zdroj: YouTube.com

WT100

Taneční

Oldřich (Saša Rašilov) a Monika (Jitka Ježková) spolu vyhrávali taneční soutěže a nakonec se z nich stali životní partneři. Oldřich ale chce, aby Monika podle jeho kroků tančila i v běžném životě, a totéž si myslí jeho matka (Daniela Kolářová). Když tedy s manželkou začne pořádat taneční pro střední školy, je ve svém živlu. Monice ale jednoho dne dojde trpělivost. Oldřich se bude muset snažit, aby si manželství udržel, objevuje se totiž i konkurence v podobě bývalého Moničina partnera (Roman Zach). V dalších rolích nového seriálu Jiřího Vejdělka uvidíme například Vasila Fridricha, Danu Batulkovou nebo Jana Fantu. 

Do Tanečních na Voyo naskočíme 4. října. Zdroj: YouTube.com

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).