Menu Zavřít

Další nabídka streamovacích služeb: Sexy Sydney Sweeney, Bocacciův Dekameron nebo nová adaptace pythonovského fantasy

21. 7. 2024
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Sony Pictures

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 22. července?

Dekameron

Píše se rok 1348 a v Evropě řádí nechvalně proslulá černá smrt alias dýmějový mor. Florentská smetánka opouští perlu Toskánska a uchyluje se do Villy Santa. Právě tam si ve snaze zapomenout na řádění moru začínají florentští obyvatelé vyprávět celou řadu příběhů. To vše za doprovodu hektolitrů vína a rozkoše milování. Seriál Dekameron vznikl podle slavné stejnojmenné knihy raně renesančního spisovatele Giovanniho Boccaccia. 


Autor: Netflix

Na florentský venkov zamíříme na Netflixu 25. července. 

Kocour v botách: Poslední přání

Oblíbený dobrodruh, který dříve doprovázel na cestách Shreka, se vrací v další své sólovce. V ní se Kocour po záchraně jedné vsi rozhodne své proslulé škorně pověsit na hřebík. Z kočičích devíti životů mu totiž zbyl jen jeden, a proto nehodlá riskovat definitivní skon. Když se mu ale na tlapy přilepí drsná Zlatovláska s ještě drsnějšími třemi medvědy, musí se holt znovu vydat na cestu. Na nové výpravě potká i tajuplného vlka, který je vtělením samotné smrti. Kocour zjišťuje, že pokud najde mytickou Hvězdu přání, může obnovit svou devítku životů. Ve snaze tento artefakt najít se proto spojí se svou dřívější rivalkou Čiči Pacičkou. Závod se smrtí začíná!


Autor: DreamWorks

Další dobrodružství Kocoura v botách uvidíme na Netflixu 22. července.

S tebou nikdy

Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) za sebou mají první rande, které ale úplně nedopadlo. Po počátečním žáru totiž vzájemná přitažlivost padla na bod mrazu. Po nějaké době se dvojice potkává cestou na svatbu v Austrálii. A nenapadne je nic jiného než předstírat, že jsou partneři. Předstíraná láska a vzájemná náklonnost může ale snadno splynout s tou opravdovou. Nebo ne?

Zdroj: Youtube.com

Žhavou komedii se Sydney Sweeney uvidíme na Maxu 26. července. 

Zloději času

Roku 1981 natočil Terry Gilliam snímek Zloději času, který společně se svým kolegou z komediální skupiny Monty Python Michaelem Palinem také napsal. Ztřeštěná komedie nabídla cestu napříč historií a nezapomenutelné setkání hlavních hrdinů například s Robinem Hoodem, Agamemnónem nebo samotným zlem. Režie se nyní chopil Taika Waititi, tvůrce posledních dvou Thorů, který si rovněž sám zahraje Nejvyšší bytost. I nový seriál vycházející z Gilliamova filmu nabídne cestování časem a prostorem v podání sestavy zlodějů, kterou doplní mladý nadšenec do historie. I tentokráte se můžeme těšit na postavy z Trojské války nebo na samotné vtělení zla. 


Autor: Apple TV+

Cestovat časem budeme na Apple TV+ od 24. července. 

EBF24

Účastníci zájezdu

Jiří Vejdělek po úspěchu seriálu Redakce přesedlal na filmovou režii. A nutno říct, že svůj debut dosud nepřekonal. Svérázná letní komedie Účastníci zájezdu vznikla na motivy knihy Michala Viewegha a sledujeme v ní typické Čechy na cestě k slunnému Jadranu. Nadčasový snímek svedl poprvé na filmovém plátně do svazku manželského osvědčenou dvojici Bob Klepl a Eva Holubová, v dalších rolích se pak objevují i Anna Polívková, Martin Pechlát nebo Jitka Kocurová.


Autor: Falcon

Tradiční letní film Voyo uvede 26. července. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).