Menu Zavřít

Nová nabídka streamovacích služeb: Konec Umbrella Academy, bostonská loupež či další jurské dobrodružství

4. 8. 2024
Doba čtení: 3 minuty
Autor: Netflix

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 5. srpna?

Umbrella Academy

Adaptace úspěšného komiksu míří do svého finále, protože čtvrtá řada bude poslední. Hlavní hrdinové se dostávají do paralelního světa, kde přicházejí o své schopnosti a jsou nuceni čelit novým a ještě mocnějším nepřátelům. Čeká na ně největší zkouška jejich životů. Musí porazit padouchy a navrch získat své schopnosti. V hlavních rolích se vrací Elliott Page nebo Colm Feore, hereckými posilami jsou například Nick Offerman a David Cross. 

Zdroj: YouTube.com

Umbrella Academy na Netflixu skončí 8. srpna. 

Kingsman: Zlatý kruh

Agenti nezávislé špionážní agentury Kingsman se v dalším dobrodružství znovu musí postavit hrozbě světových rozměrů. Tou je tentokráte Poppy Adams, vůdkyně mocného drogového kartelu, která si v jednu chvíli vezme celý svět coby rukojmí. Kingsmanům musí pomoct členové sesterské organizace Statesman ze Spojených států, ale také třeba Elton John. Otázkou ale je, zda to bude k zastavení globální hrozby stačit.


Autor: 20th Century Fox

I Kingsmani do nabídky Netflixu dorazí 8. srpna. 

Jurský svět: Nadvláda

Prehistorické bytosti se po událostech filmu Jurský svět: Zánik říše rozšířily do všech koutů planety. Lidé si musejí zvykat, že v mořích vládne mosasaurus, oblohu okupují pteranodoni a v prériích běhají nejrůznější druhy dinosaurů. Hlavní hrdinové série Jurský svět, tedy Owen Grady (Chris Pratt) a Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) musí spojit síly s legendárním triem z původních Jurských parků, Alanem Grantem (Sam Neill), Ianem Malcolmem (Jeff Goldblum) a Ellie Sattler (Laura Dern), aby problém rozšíření prehistorické fauny v současné době konečně vyřešili. Čeká je ale boj i s hamižnými lidskými nepřáteli a také s časem, který je pro lidstvo neúprosný. Další díl série Jurský svět natočil Colin Trevorrow, a i když byl původně zamýšlen jako konec, nakonec se dočkáme i čtvrtého dílu. 


Autor: Universal Pictures

Prozatím poslední Jurský svět uvidíme na Maxu 9. srpna.

One Fast Move

Wes Neal prahne po kariéře motocyklového závodníka. Dokonce kvůli tomuto snu najde svého dlouho ztraceného otce, který se stejnému sportu sám věnoval. Za pomoci své dívky a prodejců motorek se Wes pouští do závodění a brzy se zařazuje mezi špičku. Když ale vyjde na povrch tajemství, proč ho jeho otec opustil, stojí Wes před velkou zkouškou. Zvládne psychický tlak na svoji osobu a bude moct nadále pokračovat v závodění?


Autor: Amazon MGM Studios

Nový snímek s K. J. Apou odstartuje na Amazon Prime Video 8. srpna. 

Provokatéři

Bostonští patrioti a blízcí přátelé Matt Damon a Casey Affleck spojili síly s neméně slavným režisérem Dougem Limanem a uvádějí nové mysteriózní krimi. Film, ke kterému scénář napsal právě Casey Affleck, sleduje osudy dvou parťáků Roryho a Cobbyho. Ti se náhodou potkají při jedné loupeži, jež se jim ale nepovede. Zoufalí lupiči spojí proto síly s Roryho terapeutkou a dávají se na útěk před notně zkorumpovanou rukou zákona. Postupně zjišťují, že jim po krku jde i mocný zločinecký boss. Je tedy otázkou, zda se jim vůbec podaří vyváznout naživu. 


Autor: Apple Studios

Nový snímek od Caseyho Afflecka debutuje na Apple TV+ 9. srpna. 

MMF24

Velká hra

Molly Bloom (Jessica Chastain) patřila mezi úspěšné freestyle lyžařky, a dokonce pokukovala po olympijské nominaci, než jí všechno zhatilo zranění. Zničená ze ztráty sportovní kariéry začala Molly provozovat pokerovou hernu pro hollywoodskou smetánku a brzy se dostala do hledáčku FBI. Po několika přesunech pokerového doupěte začali její turnaje navštěvovat například i ruští mafiáni, což postupně Molly nahnalo před soud. Dokáže se bývalá sportovkyně za pomoci otce (Kevin Costner) a právníka (Idris Elba) obhájit před drsnými prokurátory?


Autor: STX Entertainment

Snímek Aarona Sorkina uvidíme na Voyo od 10. srpna. 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).