Menu Zavřít

Další nabídka streamovacích služeb: Novinka s Cate Blanchett, seriál o zákulisí natáčení nebo Predátor

Včera
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Apple TV+

Netflix a Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 7. října?

Outer Banks

Netflix pokračuje ve svém mysteriózním hitu, ve kterém Plebs už získali své zlato z El Dorada, jejich dobrodružství ale nekončí. Po návratu domů vybudují nové útočiště Plebslandie 2.0, po několika týdnech jsou ale zase ve finančních problémech. Proto přijímají nabídku jistého Wese Genretta, která vede k další honbě za pokladem. Copak budou hledat tentokrát? Nová řada je rozdělena na dvě poloviny, druhá nás čeká v průběhu listopadu. 

Outer Banks se na Netflix vrátí 10. října. Zdroj: YouTube.com

Predátor: Evoluce 

Třicet let po Arnoldově střetu s mimozemským lovcem odměn se Predátoři vrací na Zemi. Tentokrát jsou ale mnohem silnější – proběhlo zdokonalení díky aplikaci DNA bytostí z celého vesmíru. Nový druh Predátorů chce ulovit co nejvíce lidí, v čemž mu má zabránit skupina bývalých vojáků a také mladá evoluční bioložka, která invazivní druh studuje. Mají ale proti lepším vesmírným lovcům vůbec šanci? Předposlední predátoří film natočil Shane Black, hlavní role pak ztvárnili Boyd Holbrook, Olivia Munn nebo Thomas Jane. 

Mimozemský lovec na Netflix dorazí 8. října. Zdroj: YouTube.com

Franšíza

Nový seriál z produkce Maxu se zaměřuje na jeden z filmových a seriálových trendů posledních let. Sdílené komiksové vesmíry jsou zajímavým způsobem, jak vydělat, kolikrát se ale nemusí povést. Nejhorší je, když se talentovaní tvůrci musí podobnému projektu upsat, aby následně mohli tvořit své vysněné projekty. Takový je i případ Erica (Daniel Brühl) a spol. Budou se jim superhrdinské filmy nakonec zamlouvat jako nový kinostandard, nebo ne?

KL24

Franšíza na Maxu odstartuje 7. října. Zdroj: YouTube.com

Citadel: Diana

Seriál Citadel loni slavil na Amazon Prime Video velké úspěchy a bylo rozhodnuto, že se dočká spin-offů z celého světa. Jako první je na řadě ten italský, který nás vezme do Milána roku 2030. Jistá Diana Cavalieri, která pracuje pro nadnárodní špionážní agenturu Citadel, má infiltrovat zločineckou organizaci Manticore. Během mise je ale, daleko za nepřátelskými liniemi, chycena do léčky. Zvládne Diana z osidel Manticory uprchnout a misi splnit?

Nový spin-off Citadel na Amazon Prime Video uvidíme 10. října. Zdroj: YouTube.com

Dokonalý cizinec 

Oscarový režisér Alfoso Cuarón, který se blýskl filmy Roma nebo Harry Potter a vězeň z Azkabanu, přichází s vlastní autorskou minisérií Dokonalý cizinec. V té si Cate Blanchett zahraje novinářku, jež pátrá po poklescích ostatních. Jednoho dne se jí u postele objeví kvalitní román. Začte se do příběhu, jenž odhaluje děsivá tajemství minulosti, včetně jejího. A to s sebou přináší jen to nejhorší. Vedle Cate Blanchett se můžeme těšit na Kevina Klina, Lesley Manville nebo Sachu Barona Cohena. 

Cate Blanchett se v nové minisérii na Apple TV+ představí 11. října. Zdroj: YouTube.com
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).