Menu Zavřít

DÄRR A FRÝBL Z KOLA VEN

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Škoda Plzeň

Představenstvo Škody Plzeň minulý týden odvolalo z funkce finančního ředitele společnosti Manfreda Därra s platností od 1. června. Dočasným řízením finančního úseku představenstvo pověřilo Tomáše Krska, který pracoval jako finanční expert konso rcia Škoda Steel pro jednání se zahraničními bankami. Informoval o tom tiskový mluvčí Škody Karel Samec, důvody odvolání však neuvedl.

Představenstvo dále vyhovělo ke stejnému datu rezignaci ředitele pro informační soustavu Petra Frýbla, který se vzdal funkce.

Další personální změny postihly i dceřinou společnost Škoda Ostrov, kde představenstvo odvolalo ředitele a jednatele společnosti Jiřího Juránka a z funkce druhého jednatele společnosti Viléma Týce. Do funkce jednatele Škody Ostrov představenstvo jmenovalo Tomáše Navrátila a dočasným řízením pověřilo Jana Pravečka, současného ekonomického náměstka. Zároveň novému vedení dceřiné společnosti doporučilo provést změny na vybraných postech ve vedení.

EBF24

Během jednoho měsíce samostatné existence informační soustavy před jejím přiřazením k mateřské společnosti od 1. července 1999 bude tuto společnost řídit generální ředitel Jiří Hlavica.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).