Menu Zavřít

DO SVĚTA INTERNETU

25. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Peníze.cz

PRAHA – Z místa šéfredaktora zvláštních příloh a editora finanční sekce česko–anglického ekonomického měsíčníku The Prague Tribune nastoupil Tomáš Prouza (27) na post ředitele společnosti Peníze, provozovatele připravovaného finančního portálu.

Server Peníze.cz se bude věnovat B2C v osobních financích. „Mělo by to být místo, na kterém najde každý na míru šitou odpověď na dvě základní otázky: Mám peníze – co s nimi? Nemám je – jak je mohu získat? vysvětlil Prouza s tím, že server je určen jak odborníkům, tak i uživatelům se základním přehledem o finančních možnostech.

CIF24

Prouza vystudoval mezinárodní politiku a diplomacii na VŠE v Praze, jako vedlejší specializaci absolvoval žurnalistiku. Během studia absolvoval čtyřměsíční praxi na obchodním oddělení české ambasády ve Washingtonu, dva roky pracoval v nadaci Patriae, kde byl zodpovědný za pořádání ekonomických akcií a public relations. Následovně v roce 1996 nastoupil do The Prague Tribune, kde setrval až do letošního června.

Ve volném čase rád čte angloamerické autory druhé poloviny dvacátého století a ruské autory, poslouchá klasickou hudbu a jazz. Je nadšeným golfistou začátečníkem.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).