Menu Zavřít

DO VYŠŠÍCH POSTŮ

14. 9. 2001
Autor: Euro.cz

Andersen Consulting

V poradenské společnosti Andersen Consulting proběhlo tradiční zářijové kolo interních personálních změn. Na pozici přidruženého partnera, a tudíž podílníka společnosti postoupil Maurizio Barini. Je odpovědný za práci s klienty ve finančních službách v celé střední Evropě. Pracuje na velkých transformačních projektech v bankovnictví pro drobnou klientelu . V pražské pobočce působí od letošního června.

Regionální ředitel oddělení lidských zdrojů pro střední a východní Evropu, Střední východ, Indii a Nigérii John Michael Gaunt (39) povýšil na přidruženého partnera, který je ve firemní hierarchii o stupínek níže než partner. Je absolvente m Pretorijské univerzity, obor průmyslová sociologie a teorie organizace. Do roku 1998 vykonával dva roky funkci ředitele pro lidské zdroje v JAR.

Manažer pro maloobchod a průmyslovou výrobu Luboš Miškuf (38) se stal prvním českým přidruženým partnerem firmy, u níž pracuje od roku 1992. Vystudoval elektrotechnickou fakultu VUT v Bratislavě a ve firmě se specializuje na systémov ou integraci, informační technologie a logistiku.

EBF24

K začátku září byli zároveň do vyšších funkcí uvedeni další dva senior manažeři na přidružené partnery, Ir James Porter (32) a Angličan Adrian Westlake (35), oba působí v našem regionu od roku 1992 a vedou projekty v oblasti bankovni ctví.

Firma má celosvětový obrat 8,3 miliardy dolarů, své služby nabízí ve 46 zemích a zaměstnává 65 tisíc pracovníků. V Praze zahájila svoji činnost v roce 1991.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).