Menu Zavřít

Docucom Bank Of The Green opět ovládla Raiffeisenbank

16. 6. 2016
Autor: Pavel Lebeda

Kvarteto Raiffeisenbank vyhrálo 11. ročník tradičního klání čtyřčlenných bankovních týmů v golfu – Docucom Bank Of The Green 2016 – ve výjimečných kulisách hřiště Casa Serena. Už popáté! Obří putovní pohár pro vítěze zvedl nad hlavu kapitán týmu Rudolf Rabiňák, místopředseda představenstva banky. Na druhém místě skončil s odstupem 12 bodů tým ERSTE Private Banking, třetí J&T Banka.

„Oceňuju, jak se všichni hráči srovnali s počasím, které nám v první polovině dne nebylo nakloněno. A zaujala mě atmosféra v klubovně při vyhlašování vítězů; skoro všichni zůstali a s chutí zatleskali těm nejlepším,“ říkal Radek Hradil ze společnosti Docucom.

Na facebooku chválila turnaj, kterého se zúčastnilo sto hráčů, i marketingová ředitelka Pioneer Investments Dana Krynska: „Krásný zážitek, úžasné hřiště, ale taky déšť. Neva! A btw: nejlepší organizátoři, super servis. Pioneer děkuje!“

ebf - tip - debata

Na Case Sereně hrála tradičně řada top manažerů zúčastněných (dvanácti) bankovních týmů i partnerů, kteří akci zaštiťují. A příjemný bonus na závěr: manažerka projektu NROS „Neziskovka roku“ Jana Vožechová převzala symbolický šek na 48 tisíc korun, část výtěžku ze startovného bankovních domů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).