Menu Zavřít

Dotované manažerské kurzy

28. 1. 2010
Autor: profit

Erudia, která společně s Nadací City dává příležitost aktivním lidem se zájmem o podnikání, ale nedostatkem praktických znalostí či financí, možnost přihlásit se do dotovaných kurzů Naučte se řídit byznys!

Autor: Jakub Stadler

Praktický trénink nejen pro začínající podnikatele už pomohl řadě lidí nastartovat novou kariéru, své vlastní podnikání a postavit se na vlastní nohy. Pro velký zájem obecně prospěšná společnost Prosperita, která společně se Citibankou v rámci projektu Erudia kurzy pořádá, připravila další běh kurzů, které budou probíhat v Praze od 8. února do 15. června 2010.

Kurz Naučte se řídit byznys! je určen nejen lidem, kteří chtějí rozjet své vlastní podnikání, ale slouží také jako trénink k vedení a prezentaci vlastního projektu, např. pro uchazeče o zaměstnání na manažerské pozice.

„Cílem praktického tréninku, který nabízíme díky Nadaci Citibank za skutečně symbolickou cenu, je předat lidem znalosti a umožnit jim naučit se dovednosti klíčové pro realizaci jejich vlastního podnikatelského záměru,“ říká Petr Kloboučník z obecně prospěšné společnosti Prosperita.

Během osmi výukových dnů tak účastníci získají nejen komplexní znalosti v oblasti finančního plánování, projektového řízení, práva v podnikové praxi, tvorby komunikační strategie, přístupy k managementu a marketingu pro malé podnikání, ale také praktické poznatky z praxe od zkušených lektorů - manažerů s vysokými odbornými znalostmi. Během kurzu si každý z účastníků společně s lektorem vytvoří a v závěru kurzu pak obhájí svůj podnikatelský plán, který může později použít pro prezentaci partnerům, sponzorům či bankéřům, kteří budou rozhodovat o financování podnikatelského záměru. Součástí kurzu budou video projekce z úspěšných firem jako např. Bernard, Linet, Grund, Jablotron, Unicorn a další.

KL24

Účastníci kurzů hradí jen administrační poplatek 200 Kč za jeden den výuky. Podmínkou účasti je prohlášení, že dotyčný je příjemcem některé ze sociálních dávek, mezi které se počítají i přídavky na děti.

Zájemci se mohou registrovat již teď na webových stránkách tréninkového centra ERUDIA: www.erudia.cz.

  • Našli jste v článku chybu?