Menu Zavřít

Dva do týmu

9. 5. 2002
Autor: Euro.cz

Ondřej Plocek, Tamara Kubíková

KL24

PRAHA (tpk) - První dubnový den nastoupil do společnosti Passerinvest Group Ondřej Plocek (28). Na svém novém působišti bude zastávat pozici finančního analytika projektů. Zhruba o tři týdny později potom společnost přijala do svých řad také nového podnikového právníka. Stala se jím Tamara Kubíková (26).
Plocek vystudoval Fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze, přičemž jeho hlavní specializací byly finance. Jako vedlejší specializaci si vybral počítače v managementu a jeho diplomová práce se týkala výnosového oceňování nemovitostí. Během své krátké profesní kariéry byl dosud zaměstnán ve dvou společnostech. V roce 1999 pracoval v Bank Austria – Creditanstalt jako bankovní úředník, junior. Od roku 2000 až do konce letošního března potom působil v realitní kanceláři AP na pozici asistenta, analytika. Ondřej Plocek je svobodný a bezdětný.
Kubíková vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a absolvovala část kursu britského práva na University of London, Queen Mary and Westfield college. Od roku 1999 až do nástupu ke společnosti Passerinvest Group pracovala v advokátní kanceláři Burns Schwartz (od počátku roku 2000 pod názvem Brzobohatý Brož & Honsa) na pozici advokátního koncipienta. Jako advokátní koncipient působila také v právní kanceláři Clifford Chance. Tamara Kubíková je vdaná.

  • Našli jste v článku chybu?