Menu Zavřít

Dvojí posun

8. 11. 2006
Autor: Euro.cz

Microsoft

WT100

V českém zastoupení společnosti Microsoft došlo ke dvěma změnám. Petr Karásek se po vedení divize podnikových řešení stal ředitelem divize vývoje. Ze své pozice bude zodpovědný nejen za spolupráci s partnery na českém trhu a mezi jednotlivými obchodními jednotkami firmy, ale také za zvyšování povědomí o nových technologiích společnosti.
Karásek začal pracovat v Microsoftu v roce 2002 po převzetí společnosti Navision, kde od roku 1998 zastával pozici produktového ředitele pro systémy Navision a Axapta pro Českou republiku a Slovensko. Je absolventem oboru elektronické počítače na Elektrotechnické fakultě VUT v Brně. Je ženatý a má jednu dceru. Mezi jeho koníčky patří rodina, cestování, turistika a četba historické a fantasy literatury.
Chod nově otevřeného Centra pro rozvoj mobilních služeb řídí po tříapůlletém působení v Microsoftu v pozici šéfa divize služeb Jan Šebek. Vystudoval obor počítače na Elektrotechnické fakultě ČVUT a stal se kandidátem věd v tomto oboru. Praktické znalosti získal jako systémový programátor, analytik a konzultant pro oblast podnikových informačních systémů. Jan Šebek je ženatý, má tři dospělé syny. Dříve aktivně hrával volejbal, nyní se věnuje spíše lyžování a pěší turistice.

  • Našli jste v článku chybu?