Menu Zavřít

E-mail v retrostylu

20. 7. 2007
Autor: Euro.cz

Atlas.cz

Internetový portál Atlas.cz spustil novou verzi svého e-mailu. Kromě inovované grafické podoby a atraktivnějšího designu nabízí e-mail kvalitnější fulltextové vyhledávání v došlé, odeslané či rozepsané poště, a především umožňuje majitelům schránek vybrat si vlastní skin, tedy alternativní vzhled proti jednomu standardnímu jako dosud.
Pamětníci - či spíše příznivci starých časů - si mohou nastavit i retrostyl stránek s názvem Nostalgie, který evokuje obrazovku počítače z 80. let minulého století. „Alternativní vzhledy jsou pro naše uživatele třešničkou na dortu, důležité je zejména praktické a jednoduché ovládání e-mailové schránky s užitečnými funkcemi,“ říká Jan Kuneš, produktový manažer Atlasu.cz.
Portál zavádí do e-mailových služeb některé prvky, které využívá například Google ve svém poštovním produktu gmail.com, jako jsou náhledy obrázkových příloh ve zprávách či automatické ukládání rozepsaných textů. „Uživatelé určitě uvítají i možnosti přesouvání zpráv do libovolné složky myší či ovládání nejpoužívanějších funkcí přes pravé tlačítko myši,“ vypočítává Kuneš. Unikátní funkcí mezi českými freemaily je automatické zvyšování kapacity schránky, za každý den, kdy uživatel e-mailu vstoupí do schránky, se mu zvýší kapacita boxu o jeden gigabajt.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).