Menu Zavřít

Eset posiluje v Japonsku. Založil společný podnik s Canonem

19. 9. 2018
Autor: Martin Pinkas

Antivirová společnost Eset založila v Japonsku společný podnik s firmou Canon IT Solutions (CITS). Tokijská kancelář Esetu má posílit pozici firmy na japonském trhu a uvést na něj nově vyvíjená bezpečnostní řešení pro firemní zákazníky i domácnosti.

Eset, který má centrálu v Bratislavě a v Česku provozuje tři vývojová centra, má celosvětově zhruba 20 kanceláří. „Po vstupu společnosti na japonský trh, k němuž došlo již v roce 2003, je vznik samostatné kanceláře v Tokiu silným závazkem pro rozvoj kybernetické ochrany v Japonsku a inovace našich řešení ruku v ruce s rostoucími potřebami našich zákazníků,“ uvedl generální ředitel Esetu Richard Marko.

EBF24

Canon je pro Eset v Japonsku exkluzivním partnerem a pomůže mu posílit pozici na trhu coby dodavatele jednoduchých bezpečnostních řešení. Cílem tokijského zastoupení je zvýšit povědomí o značce, dostupnost produktů společnosti a získávat zpětnou vazbu od zákazníků, již pak společnost může využít při vývoji dalších produktů. Novou pobočku povede Hiroyo Kuroda, který má za sebou téměř dvacetileté zkušenosti v oblasti IT a softwaru.

Eset
Firma již od roku 1987 vyvíjí bezpečnostní software pro domácí i firemní uživatele. Těch má v současnosti přes 100 milionů. Společnost má lokální zastoupení v Praze, celosvětovou centrálu v Bratislavě a disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 200 zemích světa.

Dále čtěte:

Trnka z Esetu: od desetiletého půstu ke sto milionům zákazníků

Investice do kryptoměn: rizika přetrvávají

Rozklad a strašidlo. Online svět je vydán na milost zločinu a korporátní i státní blahovůli

Esej: Diktatura digitariátu

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).