Menu Zavřít

Finále na dohled

4. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Rozhodnutí padne 20. září

CIF24

Na hráčích hlavní kategorie začíná být znát, že CEO NOKIA GOLF TOUR 2002 se blíží ke konečnému rozhodnutí. Poprvé na celkové prvenství nebyl nutný výsledek začínající sedmičkou. Deset bodů do celkového pořadí ve správný čas pro Petra Kalinu znamená velkou naději na celkové prvenství. Již dnes můžeme předpokládat, že první flight ve složení Kalina, Lehečka a Koďousek bude na závěrečném turnaji ve znamení nervozity z úspěchu.
„Správná nominace,“ lakonicky vysvětluje ředitel společnosti Golf Plus Petr Čapka, jisté prvenství v týmové soutěži CEO NOKIA GOLF TOUR 2002, které podpořil tradičně dobrý výkon Brauna a nově Skoupého a druhé místo v týmové soutěži v pátém turnaji.
Tentokrát hráči s nejnižšími hendikepy zahráli standardně, a proto asi nejlepší osobní výsledek předvedl Petr Hošek, marketingový ředitel NOKIA, který poprvé v turnaji zahrál pod 90 ran. „Parádní počasí, pohodový flight a k tomu se mi sešla krátká i dlouhá hra,“ dodává Hošek, který se posunul do popředí v žebříčku dle dosažených stablefordových bodů, ve kterém se počítají čtyři nejlepší výsledky. „Bohužel posledního turnaje se nemohu zúčastnit, konečné pořadí tak budou mít v rukou jiní.“
„20. září se máme na co těšit.“ dodává Ladislav Bien z pořadatelské Czech Golf Production (pozn. redakce - průběžné celkové výsledky na www.czechgolfproduction.cz)

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).