Menu Zavřít

Frey Wille

13. 4. 2015
Autor: Euro.cz

Vůně pro celý svět Šperkařská značka Frey Wille, světově proslulá svými smaltovanými šperky, rozšířila svoji nabídku o neméně jedinečné parfémy.

Značka vznikla v roce 1951 ve Vídni a toto město zůstalo po celou dobu hlavním centrem a sídlem společnosti. Od samého počátku svého vzniku se značka Frey Wille nebránila hledání nových možností v podobě kreativních designérů, kteří dokážou tvořit nadčasové věci bez ohledu na současné a masové trendy. Nikdy se nesoustředila na množství jako spousta jiných luxusních značek.

Místo toho je heslem společnosti proniknutí do nejrůznějších kultur a jakési umělecké poselství. Každý ze šperků je originál a vzniká pomocí dlouhého procesu, který obnáší nejen obrovský talent, ale také mravenčí práci a množství nových neotřelých nápadů.

Šperky Frey Wille mají symbolický význam, který je pak při jejich propagaci často upřednostňován. Nezřídka kdy se u šperků této značky setkáváme s pojmy jako nekonečná láska, radost, vášeň nebo ráj a snoubí se v nich veselý pohled na život, romantika a estetické provedení. A toto vše se dnes značka Frey Wille rozhodla přenést do čtyř nových vůní a po tříletém vývoji ve Francii získala svou pozici na mezinárodním poli „Haute-Joaillerie“, šperkařských firem, které produkují své vlastní parfémy.

MMF24

„Tekuté šperky“ – „Bijoux Liquides“ vám díky svým jedinečným fl akonům a pestrobarevné krabičce s námětem Frey Wille designu budou připadat jako vzácný poklad. Za vznikem čtyř druhů Eau de Parfum stojí kreativní ředitelka Frey Wille a manželka zakladatele, pana Friedricha Willeho, Simone Grünberger-Wille a její přítelkyně Lily-Sofia Weingarten von Richthofen. Parfémy vám svým čistým brusem a jemnými liniemi připomenou nádherný šperk a jsou vyjádřením ženské jemnosti, designu i tradice, která je pro Frey Wille tak důležitá. Lehká vůně MAGIQUE s příměsí bergamotu a limetek osloví všechny milovnice svěžích kombinací. Je doplněná o vetiver a jemnou frézii, která obstará maximální osvěžení a vůni propůjčuje jiskřivý nádech i jemně pikantní stopu. Parfém INNOCENT se otevírá šťavnatým kojtejlem bílého jasmínu a mladých kosatců a harmonické spojení je v závěru podpořeno lehkým nádechem trpkého břečťanu.

Smyslný a ženský buket růží z Damašku tvoří základ vůně ROSE. Tu po rozprášení otevírají jasné tóny frézií, lilií a pivoněk, které pomalu střídá esence lehkého vanilkového nádechu a nuancí pižma. Milovnice záhadných a smyslných vůní se závanem Orientu si zamilují parfém MYSTIQUE, který ve vašich smyslech rozehraje divokou hru zralých malin společně s rozkvetlou růží a exotickou vůní jasmínu. Velmi intenzivní smyslné tóny pak doplňuje pačuli, sladká vanilka a tonka bean.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).