Menu Zavřít

Gastronomický veletrh

17. 2. 2014
Autor: Euro.cz

OD 20. DO 23. ÚNORA Již pátý ročník festivalu profesionální gastronomie a hotelnictví Gastro Tour se koná na Výstavišti v Praze­Holešovicích. Osobnosti gastronomie představí na prezentačních scénách trendy oboru, předvedou nové suroviny, technologie a vybavení formou přednášek, ukázek a degustací. V tematických zónách budou moci návštěvníci sledovat, trénovat i ochutnat pokrmy ve stylu fresh food, slow cooking i domácí kuchyni v moderních úpravách. Na programu je páteční ústřicové odpoledne nebo víkendové grilování a příprava sushi. Přítomní se mohou zúčastnit degustace soutěžního labužnického bufetu, navštívit tematické restaurace nebo kulinářská studia. Festival probíhá v rámci veletrhu Top Gastro & Hotel souběžně s veletrhy Holiday World a Golf Show.

  • Našli jste v článku chybu?