Menu Zavřít

GE Money chystá instantní kreditky

19. 8. 2011
Autor: Euro.cz

Finanční trh

ebf - tip - debata

Na český trh kreditních karet přibude netradiční produkt. GE Money Bank totiž hodlá v nejbližší době začít nabízet klientům kartu, již dostanou okamžitě. „Naši bankéři budou mít vybavení, které jim umožní vystavit kreditní kartu okamžitě na místě,“ vysvětlil člen představenstva a šéf distribuce GE Money Bank Christoph Glaser. Na tuzemském trhu se přitom jedná o novinku, neboť nejrychleji lze v současné době získat kreditní kartu do týdne. Za tučný příplatek i do druhého dne, ovšem na počkání to zatím možné nebylo.
GE Money si od produktu slibuje tisíce nových klientů. Nabízet chce novou kreditku především ve velkých nákupních centrech, ale později by ji měla rozšířit do celé distribuční sítě. Produkt prý bude mít i řadu dalších výhod, ovšem Glaser zatím nechce sdělovat detaily. Kritiku, že „instantní“ kreditka bude nutit už tak dost zadlužené Čechy k dalším půjčkám, si banka nepřipouští. Podle Glasera je totiž v Česku pro další zadlužování domácností prostor.
V krátké době si tak GE připisuje další netradiční snahu, jak nalákat nové klienty. Nedávno totiž začala nabízet účet zdarma pro ty, kdo přivedou do banky dva nové klienty. Na hodnocení této akce je však podle banky zatím příliš brzy.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).