Menu Zavřít

Glosa: Gross má potíže s penězi – dluží desítky milionů?

22. 10. 2010
Autor: profit

Dlouho o něm nebylo slyšet a teď je zpátky! Dokonce to vypadá, že má zaděláno na pořádný problém. Řeč je o bývalém předsedovi ČSSD a expremiéru Stanislavu Grossovi.

Foto: Siebert Martin

V posledních týdnech policie České republiky vyšetřuje jeho další, samozřejmě opět velice spletitou a značně podezřelou, historku o peněžní transakci. Údajně dluží miliony korun! Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. A tak dlouho se manipuluje s miliony, nakupuje a investuje, až se přihlásí ten, kdo vám půjčil a chce vše do halíře vrátit. Objevily se totiž údajné věřitelky, kterým Gross dluží 20,5 milionů korun, které jim ale doposud nevrátil. Peníze si měl půjčit v době, kdy byl předsedou vlády a těsně poté. Teď je tedy na Grosse podaná žaloba.

Expremiér ale tvrdí, že všechny smlouvy i směnky, které by měly dokázat podobná tvrzení, jsou falešné. Jak jinak! Nikdo si přece nemůže myslet, že by někdo tak čistý, sociální a upřímný jako Stanislav Gross, mohl někoho podvést. Už z minulosti přece všichni dobře víme, že to jak se dostal ke svým prvním milionům, bylo vždy jasné a průhledné. Tímto zdravím Grossova „strýce“!

CIF24

Rodina je základ a měla by si pomáhat. Dnes tak Gross vlastní luxusní byt v uzavřeném komplexu Hidden Bay v Miami na Floridě za 12 milionů korun, pozemek se starším domem v Praze-Slivenci za 10,2 milionu, vilu v Praze– Slivenci za 30 milionů a zemědělský statek v pražském Prokopském údolí za 21 milionů.

Zlý jazykové tvrdí, že celá tahle kauza je namířena proti Grossovi s cílem ho definitivně zlikvidovat. Otázkou ale je, zda se někdo takový zlikvidovat dá. Miliony dělají další miliony. Celkem chápu, že se těch svých nechce vzdát. Celá věc je tedy teď v šetření a jen čas snad ukáže, na čí straně je pravda. A Stanislav Gross? Do teď nás krmil křišťálově čistými výroky a teď přešel na diamanty. Hold kdo umí, ten umí!

  • Našli jste v článku chybu?