Menu Zavřít

HANUS DOSTAL JINOU FUNKCI

31. 7. 2001
Autor: Euro.cz

All In

Rudolf Hanus, nedávno odvolaný člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny, se má stát novým předsedou představenstva a generálním ředitelem dceřiné společnosti Komerční banky All In. Z této funkce byl koncem minulého roku odvolán Jan Stiess, nynější místopředseda Fondu národního majetku. Znamená to, že Hanus (46) odchází ze spořitelny do konkurenční finanční skupiny Komerční banky.

Hanus vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Do České spořitelny nastoupil v roce 1992, kde se zabýval problematikou investičního bankovnictví. K 31. 12. 1997 byl předsedou dozorčí rady společnosti ČS - Reality, předsedou dozočí rady Hotel Intercontinental. Pracoval ve výboru zástupců České nezávislé televizní společnosti (TV Nova) a byl členem představenstva podniku Ferona 2000.

CIF24

Z funkce předsedy dozorčí rady All In odejde i Vladimír Šulc, který byl letos koncem února odvolán z funkce člena představenstva a náměstka generálního ředitele Komerční banky. Přitom loni na podzim Šulc do představenstva All In přivedl M ariána Krajču, Iva Goldu a Miloše Macha (EURO 1/1998), kteří byli před několika lety členy představenstva a. s. Pragoreal (dříve Realitní společnost Pragobanky, a. s.). Šulc byl přitom v tomto období dlouholetým členem představenstva této banky , poté odešel na post generálního ředitele státní Konsolidační banky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).