Menu Zavřít

HBO A Netflix na příští týden: Piráti, motorkáři a týmová práce superhrdinů

Autor: Redakce

Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu a HBO GO pustit v týdnu od 15. března?

Ztracené království pirátů

Téma pirátů, kteří operovali v Karibském moři, se díky veleúspěšné filmové sérii Gora Verbinskiho stalo velice populárním. Proto Netflix uvádí hraný šestidílný dokument o pirátech a korzárech, kteří operovali ve slavných vodách a obývali základny jako Port Royale či Tortugu. Podíváme se na střety koloniálních velmocí a na počátky amerického otroctví.

Piráti připlují do vod Netflixu už 15. března. 

Srdce z ledu

Zatímco loni jsme se dočkali krasobruslařského seriálu Na tenkém ledě, letos nám Netflix naservíruje Srdce z ledu. V něm uvidíme talentovanou Kaylu, jejíž kariéra v krasobruslení je v ohrožení poté, co bratr Mac prorazí v hokeji a rodina se jej rozhodne podporovat v cestě do NHL. Kayla musí udělat velké rozhodnutí a zjistit, zda chce v bruslení pokračovat.

S Kaylou si na Netflixu zabruslíme 15. března.

Holky z červeného kříže

Seriál Papírový dům se stal jedním z největších netflixovských hitů. Novinky od jeho tvůrců jsou proto rovněž očekávány jako potenciální další hit. Nejinak je tomu i u Holek z červeného kříže. Sledují příběh tří žen, které po traumatickém zážitku prchají před svými pasáky. Naváže novinka Esther Martínez Lobato a Álexe Piny na Papírpový dům, nebo na loňský propadák White Lines?

Španělskou novinku na Netflixu najdeme od 19. března.

Mistr jinu a jangu

Před několika týdny se na Netflixu objevilo epické fantasy Mistr jinu a jangu: Sen o věčnosti, které nabídlo střet velkých Mistrů s mocným božským hadem. Nyní do nabídky přibude snímek Mistr jinu a jangu. S výše uvedeným projektem nemá nic společného, v tuzemsku je však překládán stejně. I nový film ovšem sleduje boj velkých čínských Mistrů proti démonickým nepřátelům slavného císařství.

Do nejlidnatější země světa na Netflixu zavítáme 19. března.

Zákon gangu: Mayové

Po konci původního Zákonu gangu dorazil na obrazovky hispánský spin-off jménem Mayové, jenž nyní míří i na HBO GO se svou třetí sérií. Motorkářský gang okolo Ezekiela Reyese čeká několik dalších potyček se zákonem a ostatními gangy.

Reyes a ostatní přijedou na svých strojích s prvními dvěma díly nové řady na HBO GO už 17. března. 

Rodiče

Oblíbená komedie, ve které manželé Paul a Ally procházejí všemi strastmi svého svazku a starají se o dvě nezvladatelné děti, pokračuje druhou sérií. Martin Freeman a Daisy Haggard musí tentokrát kromě dětí zvládnout i hypotéku a problémy s vlastními rodiči. 

Další slet jejich příběhů dorazí s prvními dvěma epizodami na HBO GO už 23. března.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Jeden z nejočekávanějších snímků letošního roku míří na HBO GO. Po čtyřech letech se konečně dočkáme Snyderovy verze Ligy spravedlnosti. Batman v ní po Supermanově smrti shromažďuje největší hrdiny, aby zastavil útok armád z planety Apokolips. Snyderova verze má čtyři hodiny, několik nově přitočených scén a taktéž jiný design ústředního zloducha Steppenwolfa. Pokud snímek uspěje, dá se očekávat, že by se Snyder k DC vrátil.

Snyderova Liga spravedlnosti debutuje na HBO GO 18. března.

MMF24

Liga spravedlnosti

Vedle Snyderovy verze nabídne HBO GO ve stejný den i kinoverzi Ligy spravedlnosti, která v listopadu 2017 sklidila velice vlažné recenze. 18. března tedy budeme moci porovnat, kolik původních Snyderových scén zachoval Joss Whedon ve své Lize spravedlnosti a kolik přidal záběrů na Henryho Cavilla s digitálně upraveným knírkem.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).