Menu Zavřít

HBO a Netflix na příští týden: Sherlockovi pomocníci, vražedná smyčka a basketbal

Autor: HBO
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu a HBO GO pustit v týdnu od 22. března?

Kdo zabil Sáru?

Mexická produkce je na Netflixu hojně zastoupena a zajímavě vypadá i kriminální seriálová novinka Kdo zabil Sáru? Ta se zaměřuje na Álexe, který je nespokojen s policejním vyšetřováním vraždy své sestry a pouští se do pátrání na vlastní pěst.

Objasnění Sářiny smrti se na Netflixu dozvíme 24. března

Příležitostní detektivové z Baker Street

Sherlock Holmes patří rozhodně mezi nejznámější fiktivní detektivy všech dob. Jeho příhody se dočkaly desítek, ba možná stovek filmových, herních či televizních zpracování. Nový seriál z dílny Netflixu se vydává znovu do Londýna pozdního devatenáctého století. Sleduje příhody doktora Watsona i Sherlocka, ovšem jejich role budou tentokrát mnohem menší. Hlavními hrdiny totiž bude parta dětských vyvrhelů, jež vyšetří i ty nejzapeklitější případy.

Za hrdiny z Baker Street se na Netflixu vydáme 26. března.

Chytla nás vlna

I když to zatím moc nevypadá, léto se postupně blíží a s ním i letní lásky. Na teplé pláže krásné Sicílie budeme moci brzy zavítat díky filmu Chytla nás vlna. V něm uvidíme lásku dvou náctiletých na plachetnicích, která vyústí v řadu dramat a následných usmíření.

Na sicilskou plavbu se na Netflixu vydáme 25. března.

Všechno nejhorší 2

Netflix má aktuálně v nabídce spoustu hororů a v brzké době ji rozšíří o nový slasher odehrávající se v časové smyčce. nNvazuje na jedničku, jež představila středoškolačku Tree, která čelila maskovanému zabijákovi v opakující se časové smyčce. Na jejím konci pravidelně umírala. Druhý díl začíná Treeiným pohodovým životem, který se ale po návratu starého známého maskovaného vraha znovu mění v noční můru.

Horor režiséra Christophera Landona dorazí na Netflix 28. března.

Město na kopci

Úspěšný kriminální seriál, který mapuje události v Bostonu z 90. let minulého století, se vrací s druhou sérií. Spojenectví návladního se zkorumpovaným detektivem bude na HBO GO pokračovat od 29. března a čeká nás návrat Kevina Bacona i Laurena Bankse. Druhá série dorazí na tuzemské HBO hned den po premiéře na americké Showtime.

Rozhovor

Gene Hackman patří mezi nejlepší herce vůbec. Ve spolupráci s neméně slavným režisérem Francisem Fordem Coppolou natočil v roce 1974 kultovní drama Rozhovor. Příběh Harryho Caula, experta na bezpečnost, jenž odposlouchává rozhovory a díky tomu se dostane do víru konspirací, poněkud zapadl v Coppolově kmotrovské filmografii, rozhodně ale stojí za zhlédnutí. Vedle Hackmana v něm excelují Robert Duvall, John Cazale a tehdy začínající Harrison Ford.

Rozhovor dorazí na HBO GO 22. března. 

Národní třída

Nabídka HBO GO bude v příštím týdnu opravdu pestrá a čekají nás nejrůznější žánry. Komedii zastupuje povedený tuzemský počin Národní třída od režiséra Štěpána Altrichtera, jenž vznikl na motivy díla Jaroslava Rudiše. Příběh pouličního rváče Vandama, který se snaží zachránit hospodu Severku v Jižním městě, je povedenou sondou do života hospodských štamgastů, kteří se nehodlají smířit s kravaťáky a jejich praktikami. V hlavní roli exceluje Hynek Čermák a snímek se v nabídce objeví 25. března.

Cesta zpátky

Rok po premiéře v amerických kinech a půl roku po vydání na DVD a Blu-ray míří na HBO GO i sportovní drama Cesta zpátky. Umně sleduje příběh basketbalového trenéra Jacka Cunninghama, bývalé superhvězdy středoškolského týmu, kterak se snaží koučovat tým a zbavit se tak závislosti na alkoholu. Ben Affleck předvádí v hlavní roli přesvědčivý výkon a coby Cunningham tak trochu nachází vykoupení i z vlastních problémů s alkoholem. Film natočil režisér thrilleru Zúčtování Gavin O’Connor. Affleck dokonce za ztvárnění Cunninghama usiloval nedávno o Cenu kritiků.

MMF24

Cestu zpátky najdeme v nabídce HBO GO od 27. března.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).