Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Očekávané špionážní drama, nový Peter Pan a drsný ostravský snímek

23. 4. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Amazon Studios

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 24. dubna?

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Gus, chlapec s parožím, pokračuje ve svém putování poničenými Spojenými státy. Se svým průvodcem Jepperdem se konečně dostal do chráněné zóny, kde postupně začíná odhalovat nejen minulost svých adoptivních rodičů, ale plánuje i svoji budoucnost. Produkci novinky opět řídil Robert Downey Jr. a třetí řada by na sebe nemusela nechat dlouho čekat.


Autor: Netflix

Druhou řadu DC seriálu na Netflixu uvidíme 27. dubna. 

Hrana zlomu

Talentovaný režisér Emil Křižka má za sebou prozatím dva filmy. A zatímco Tři tygři ve filmu dopadli katastrofálně, jeho prvotina Hrana zlomu nabízí něco, co se v našich končinách často nevidí. V temné mozaice dysfunkčních rodin se střetává rozhádaný manželský pár a starší syn žijící s matkou. V hlavní roli pak naprosto exceluje Pavla Gajdošíková.


Autor: Bionaut

Křižkova prvotina na Netflix dorazí 28. dubna.

Tři tisíce let touhy

George Miller nedávno konečně dokončil Furiosu, na HBO Max pak již brzy můžeme sledovat jeho svéráznou variaci na pohádky Tisíce a jedné noci. Doktorka Alithea Binnie (Tilda Swinton) v ní na cestách po Turecku potká Džina (Idris Elba). I když se doktorka zprvu zdráhá vyslovit svá přání, Džinovy příběhy ji přesvědčí. Co si asi bude přát?


Autor: United Artists

Prozatím poslední Millerův film na HBO Max dorazí 30. dubna. 

Peter Pan & Wendy

David Lowery před pár lety uspěl s hraným remakem Peteova draka, nyní přichází s novou adaptací nesmrtelného díla J. M. Barrieho. Petra Pana si v novince zahraje Alex Molony a znovu se vydáme do proslulé Země Nezemě. I tentokrát na oblíbeného hrdinu čeká hrozba v podobě kapitána Hooka, jehož si mistrně zahrál Jude Law. 


Autor: Disney+

Další hranou adaptaci Barrieho díla uvidíme na Disney+ 28. dubna. 

Citadel

Na obrazovky přichází jeden z nejdražších seriálů posledních let! Příběh nového projektu se točí okolo nadnárodní špionážní agentury Citadel, kterou před lety rozprášili zloduši z organizace Mantikora. Mason Kane (Richard Madden) a Nadia Singh (Priyanka Chopra) přišli o paměť, a proto je poměrně podivné, když se na ně obrátí ex kolega Bernard Orlick (Stanley Tucci). A ten nechce nic menšího než zabránit Mantikoře v nastolení nového světového řádu. Na režii seriálu se podíleli i Anthony a Joe Russoovi, kteří stojí za nejvýdělečnějším filmem všech dob – Avengers: Endgame.


Autor: Amazon Studios

Očekávaná seriálová novinka na Amazon Prime Video debutuje 28. dubna. 

EBF24

Fatal Attraction

SkyShowtime pokračuje v distribuci seriálů, které nějakým způsobem vycházejí z dřívějších kultovních filmů. Příběh plný žárlivosti, afér a milostných zvratů tentokráte připravila dvojice tvůrců Alexandra Cunningham a Kevin J. Hynes. Michaela Douglase a Glenn Close v hlavních rolích nahrazují Joshua Jackson a Lizzy Caplan, očekávat pak máme hlubší vývoj ústředních figur i zajímavější zápletku.


Autor: Paramount+

Seriálový remake kultovního filmu si premiéru na SkyShowtime odbude 30. dubna. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).