Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Další souboj s divočinou, vězeňské drama nebo tak trochu jiná pohádka

Autor: Netflix
Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 4. července?

Nejdelší noc

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a odstřihnou všechny možnosti komunikace. Jejich cíl? Chytit sériového vraha Simóna Laga, který se údajně právě v tomto ústavu ukrývá. Jenže vše může být nakonec jinak, než se původně zdálo. Noc bude dlouhá, a proto se dočkáme rovnou šesti dílů tohoto napínavého španělského krimiseriálu.

Foto: Netflix

Na další španělský projekt od Netflixu se můžeme těšit 8. července.

Bear Grylls a Ranveer: Souboj s divočinou

Série interaktivních dobrodružství s britským skautským náčelníkem a bývalým členem Královského námořnictva, Bearem Gryllsem, pokračuje. Bear se tentokráte vydá na Balkán ve společnosti s s indickou superhvězdou Ranveerem Singhem. Ranveer hodlá v Srbsku nalézt vzácnou květinu pro svou milovanou a doufá, že mu ji Bear pomůže najít. Jenže sami to nezvládnou – je to tedy jen a jen na vás!

Foto: Netflix

Další díl interaktivního dobrodružství dorazí na Netflix 8. července.

Mořská příšera

Mladá Maisie Brumble se lstí vetře na loď slavného lovce monster Jacoba Hollanda. Ten celý život lovil ty nejmocnější mořské bestie, když ale s mladou dívkou potkají přátelskou příšeru, rozhodnou se oba postavit krutosti jednoho zlého kapitána. Povede se jim nastolit mír mezi příšerami a námořníky? Dabing hlavním postavám propůjčili například Dan Stevens nebo Karl Urban.

Foto: Netflix

Na námořní výpravu se na Netflixu vydáme 8. července.

Operace Mincemeat

Druhá světová válka je v plném proudu. Spojenecké síly pomalu začínají přebírat otěže a plánují několik rozsáhlých ofenziv, jejichž cílem je zničit jednotky Osy v Evropě. Roku 1943 proto Spojenci plánují invazi na Sicílii. Jenže, jak zařídit, aby se o ní Italové a Němci nedozvěděli? Na scénu proto přichází Ewen Montagu (Colin Firth) s odvážným plánem. Hodlá přelstít Němce za pomoci mrtvol a falešných dokladů. Má tento plán vůbec šanci? V dalších rolích se objevují například Matthew Macfadyen nebo Kelly Macdonald. 

Foto: Warner Bros. 

Válečný snímek aktuálně můžeme sledovat na HBO Max.

Volavka

Jimmy Keene (Taron Egerton) byl odsouzen na deset let. Před nástupem do vězení ale dostává nabídku – přimět jiného vězně, Larryho Halla (Paul Walter Hauser), k přiznání k několika vraždám. Jimmy se pouští do nelehké mise, která ho nakonec může stát život. V roli jednoho z vězňů se naposledy před kamerou objeví nedávno zesnulá legenda Ray Liotta.

Foto: Apple TV+

Do vězení se na Apple TV+ vydáme 8. července.

Princezna

Sličná princezna se odmítne provdat za sociopata, kterému byla přislíbena. To se úplně nelíbí otci, proto je dívka zavřena do věže. Její nápadník se ale hodlá chopit trůnu i bez sňatku. Je tedy na na první pohled křehké princezně, aby mu v tom zabránila. V hlavní roli nové antipohádky exceluje Joey King.

Foto: 20th Century Studios, Hulu

Nový snímek z produkce Hulu najdeme na Disney+.

Thor

Už ve čtvrtek 7. července startuje v našich kinech čtvrtý díl marvelovské série o Thorovi. Boha hromu, který se v průběhu minulého století stal jedním z nejoblíbenějších superhrdinů, si můžeme připomenout i v celé řadě marvelovských projektů na Disney+. K dispozici jsou všechny filmové projekty s Chrisem Hemsworthem, tedy dosavadní Thorova trilogie, Avengeři a Doctor Strange, ve kterém si střihl krátké cameo. Vedle toho se Thor objevuje i v seriálu What If...?, případně v animácích Avengers: Nejmocnější hrdinové světa nebo Avengers: Sjednocení. Na chystaný velkofilm Thor: Láska jako hrom se můžete připravit i přečtením komiksu Thor: Zabiják bohů, který aktuálně konečně vyšel i v češtině.

Foto: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

MMF24

Thora a jeho filmová či seriálová vystoupení najdeme aktuálně na Disney+.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).