Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Návrat Nicka Furyho, další King Kong i nová kapitola Sexu ve městě

18. 6. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Disney+

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 19. června?

Ostrov lebek

Skupina dobrodruhů míří na bájný Ostrov lebek, kde brzy narazí na prehistorickou faunu. Cílem výpravy je objevení legendárního lidoopa, jenž má ostrovu vládnout, samotného Konga. Nová adaptace příběhů oblíbeného opičího vládce vznikla díky spolupráci Netflixu a Legendary Animation a vůbec poprvé představuje Konga coby anime postavu. 


Autor: Netflix

Na proslulý Ostrov lebek se na Netflixu vrátíme 22. června.

Pánský klub

Jedno z nejúspěšnějších představení Divadla na Jezerce se po několika sezónách přesunulo i na filmové plátno. Terapeutka Linda (Kristýna Hrušínská) nedávno dokončila studia a nyní se vydává řídit terapii pro eroticky závislé muže. Jelikož je ale nezkušená, začnou jí její klienti brzy přerůstat přes hlavu… A jelikož klienty hrají Milan Šteindler, Zdeněk Žák nebo Jiří Mádl, nabízí snímek i poměrně slušnou dávku zábavy. 


Autor: Falcon

Nedávná česká komedie je čerstvě ke zhlédnutí na Netflixu.

Ve jménu našeho Pána

Pokud vám na HBO chybí Boj o moc, rozhodně by vám neměl uniknout seriál Ve jménu našeho Pána. Ten se věnuje televangelické rodině Gemstonových, která neváhá jít takříkajíc přes mrtvoly, jen aby udělala radost Bohu. Ve třetí řadě se členové této šílené famílie snaží pokračovat v díle svých rodičů. Ovšem bez pevného vedení starého Eliho (John Goodman) se jim to nedaří, a navíc musí čelit konkurenčním televangelistům Simkinovým. Povede se jim získat více oveček?


Autor: HBO Max

Další řadu úspěšné komedie uvidíme na HBO Max od 19. června. 

A jak to bylo dál: Nová kapitola Sexu ve městě

Kultovní Sex ve městě pokračuje! Carrie a spol. znovu míří na sérii nekonečných párty, na kterých potkají spoustu nezadaných mužů. Oproti první řadě A jak to bylo dál nás ale čeká jeden zásadní upgrade. V malé roli se totiž vrátí Samantha Jones v podání Kim Cattrall, která minule chyběla kvůli řadě sporů s tvůrci. Jak její postava zapadne do děje? A zvládne se Carrie konečně vyrovnat se smrtí Pana božského?


Autor: HBO Max 

Carrie a spol. se na HBO Max vrátí 23. června. 

Tajná invaze

Bývalý šéf organizace S.H.I.E.L.D. Nick Fury (Samuel L. Jackson) se vrací z důležité vesmírné mise a na Zemi se opět shledává se svým skrullským spojencem Taloem (Ben Mendelsohn). Oba brzy zjišťují, že jedna skrullská frakce zahájila infiltraci zásadních pozemských institucí, což ohrožuje existenci samotného lidstva. Fury a Talos spolu s dalšími spojenci včetně agentky Marie Hill (Cobie Smulders) musí vypátrat zdroj spiknutí a zachránit Zemi!


Autor: Disney+

Skrullové se začnou do společnosti infiltrovat od 21. června pouze na Disney+.

MMF24

I'm a Virgo

Cootie vypadá jako normální kluk – tedy až na to, že měří téměř čtyři metry na výšku. Protože ale touží poznat svět, vypraví se z rodného Oaklandu na fantastickou cestu napříč Amerikou. A kromě toho, že se poprvé zamiluje, potká také legendárního superhrdinu nazvaného jednoduše Hero (Walton Goggins). A po jeho boku to bude epesní jízda!


Autor: Amazon Studios

Novou fantasy komedii na Amazon Prime uvidíme 23. června. 

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).