Menu Zavřít

HBO, Netflix a další streamovací služby na příští týden: Dvakrát Igor Orozovič, nová marvelovka nebo počátky slavného brandu

14. 5. 2023
Doba čtení: 2 minuty
Autor: Marvel Studios

Netflix a HBO Max patří v tuzemsku mezi nejpopulárnější streamovací platformy a každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne. Společně s nimi pak zařazujeme také ostatní streamovací platformy. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info. A co si tedy na Netflixu, HBO Max a ostatních platformách pustit v týdnu od 15. května?

McGregor Forever

Conor McGregor patří mezi aktuálně nejpopulárnější sportovce na světě, vedle umění v zápasení se ale proslavil i prostořekými, někdy až kontroverzními komentáři. Nová dokumentární minisérie shrne jeho kariéru a nabídne taktéž nová, dosud nevídaná tajemství z McGregorova života. 


Autor: Netflix

Nová minisérie debutuje na Netflixu 17. května. 

Řekni to psem

Dita (Berenika Kohoutová) si žije zdánlivě bezstarostný život. Má skvělého partnera (Igor Orozovič) a fajn kamarádku (Hana Vagnerová) a ke spokojenosti jí chybí jen děti. Ty ale partner nechce, proto jí radši pořídí psa. To je jen začátek další klasické romantické komedie, kterou tentokráte okoření i čtyřnozí nejlepší přátelé člověka. V režii Roberta Sedláčka sledujeme pád hlavní hrdinky na dno, ze kterého jí pomohou všudypřítomní a přátelští pejskaři…


Autor: CinemArt

Prozatím poslední počin Roberta Sedláčka na Netflixu uvidíme od 17. května. 

Za vším hledej ženu

Trio kamarádek se třemi různými osudy – Alex, Irena a Marta. Když si první z nich začne se svým starším šéfem a následně odhalí jeho stinnou stránku, jsou ostatní ochotny ho zkompromitovat. To spouští celou plejádu humorných situací, do kterých se zamotává celá řada postav. V hlavních rolích se objeví Hana Vagnerová, Tereza Rychlá, Zuzana Pillman, Marek Vašut, Marek Němec nebo Igor Orozovič.


Autor: Bio Illusion

Tuzemský romcom se na Netflixu objeví 20. května.

Falešný agent

Robert Hendy-Freegard byl na počátku dvacátého prvního století patrně nejúspěšnějším podvodníkem na světě. Anglický barman se vydával za agenta MI5 a svedl desítky žen, které následně obral o peníze. Filmové zpracování sleduje konec Robertových podvodů. Alice Archer sice nejdříve podlehla jeho svodům, postupně ale odhalila jeho pravé úmysly a pomohla britské tajné službě s jeho dopadením. V hlavních rolích excelují James Norton a Gemma Arterton. 


Autor: IFC Films

Oblíbený detektiv a právník se na HBO Max vrátí už 6. března. 

Ant-Man & Wasp: Quantumania

Scott Lang (Paul Rudd) spolu se svou rodinou uvízne v tajuplné Říši kvant, kde brzy odhalí nepříjemnou skutečnost. Jedna z variant kosmického dobyvatele Kanga (Jonathan Majors) Říši ovládla a hodlá z ní odejít, aby mohla ovládnout celý multivesmír. Scott a spol. musí spojit síly s několika neočekávanými hrdiny Kvantové reality a Kanga zastavit. Je to ale vůbec možné?


Autor: Marvel Studios

Do Říše kvant na Disney+ zavítáme 17. května. 

MMF24

Air: Zrození legendy

Píše se rok 1984. Basketbalisty obléká a obouvá firma Converse, která, zdá se, nemá konkurenci. Šéf Niku Phil Knight (Ben Affleck) proto pověří marketingového experta přes basketbal Sonnyho Vaccaroa (Matt Damon), aby získal tvář, která bude prodávat basketbalový brand značky Nike. A tak byly položeny počátky Air Jordan. Nejnovější film Bena Afflecka debutoval nedávno v kinech, nyní pak poměrně brzy míří na streamovací platformy. 


Autor: Amazon Studios

Nový seriál na Amazonu odstartuje 6. března. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).