Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Emily se vrací do Paříže, Leo DiCaprio varuje před vesmírným neštěstím a Mádl vychovává dítě

Autor: Netflix
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyo a HBO GO pustit v týdnu od 20. prosince? 

Emily v Paříži

Romantický seriál o Američance, jež se z Chicaga vypraví pracovat do Paříže, byl loni nečekaným netflixovským hitem. Není tedy divu, že se před Vánoci dočkáme pokračování. V něm se opět objeví sličná Lily Collins. Co na Emily asi čeká tentokráte?

Foto: Netflix

Do Paříže se na Netflixu vrátíme 22. prosince.

K zemi hleď!

Netflix na sklonku roku uvede hvězdně našlapaný snímek, jenž je tak trochu sondou do americké společnosti. Dva astronomové v něm vyrazí na turné po Státech, aby varovali lidstvo před blížící se katastrofou, ale postupně zjišťují, že je nikdo neposlouchá. Pomůže jim někdo z vrcholných politiků? V hlavních rolích se objeví superhvězdy Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill nebo Meryl Streep.

Foto: Netflix

Snímek s oscarovými ambicemi na Netflixu debutuje 24. prosince.

Další české snímky

Netflix před koncem roku do své nabídky umístí další dva tuzemské filmy. Prvním z nich je letošní dojemný snímek Gump - pes, který naučil lidi žít, v němž F. A. Brabec rozehrál dojemný psí příběh. Jako druhý film pak přibude do nabídky Slámova Krajina ve stínu. Ta sleduje poněkud potemnělý příběh jedné vsi v první půli dvacátého století.

Foto: Bontonfilm

Gumpa a Krajinu budeme moci na Netflixu sleodvat od 20., respektive 25. prosince.

Tři billboardy kousek za Ebbingem

Mildred zabili dceru. Policie ale úplně nezvládá vyšetřování, proto zoufalá matka vyvěsí tři billboardy poukazující na neschopnost místního policejního komisaře. Co když to ale spustí lavinu nevyžádaných reakcí? V hlavní roli oscarového dramatu se objevila Frances McDormand, kterou doplnili Sam Rockwell a skvělý Woody Harrelson.

Foto: 20th Century Fox

Osobitý příběh dorazí na HBO GO 24. prosince.

Tvář vody

Guillermo del Toro letos uvedl nový snímek Ulička přízraků, s nímž opět hodlá dobýt co nejvíce Oscarů. To se mu naposledy povedlo díky filmu Tvář vody, ve kterém představil poněkud moderní pohled na příběh Krásky a zvířete. Výzkumnice Elisa je němá a uklízí v tajném vládním komplexu. Co když ale jednou v tomto komplexu objeví tajemného tvora a zamiluje se do něj? To spustí lavinu, která vyústí v lásku obou bytostí.

Foto: Fox Searchlight Pictures

Del Torův oscarový snímek si na HBO GO vychutnáme 25. prosince.

Želvy ninja

Legendární parta zmutovaných želv se superschopnostmi se vrací na VOD. Na HBO GO brzy dorazí oba dva díly hrané adaptace z let 2014 a 2016, ve které April O'Neill v podání Megan Fox pátrá po zločinech klanu NOHA. Když zkříží její cestu zločinný trhač, přijde jí na pomoc čtveřice TMNT. Ve druhém díle navíc přichází na scénu další klasičtí nepřátelé, Roxtede & Bebop!

Foto: Paramount Pictures

Oba díly TMNT na HBO GO dorazí 25. prosince

Na každém kroku

Turecká tvorba je v našich končinách známa hlavně díky nekonečné telenovele Tisíc a jedna noc. Na Voyo ale aktuálně najdeme i poměrně povedený romantický seriál s komediálními prvky Na každém kroku. Ten sleduje příběh Demira a Seliny, dvou spolubydlících, kteří se ze začátku úplně nemusí, ale začnou na sebe narážet čím dál tím častěji. Jak se to mezi nimi dále vyvine?

Foto: Fox TV

Deníček moderního fotra

Voyo nabídne před vánoci i letošní filmovou adaptaci díla Dominika Landsmana. Hlavní roli tatíka na mateřské si v ní zahrál Jiří Mádl, jeho partnerku si pak střihla Tereza Ramba. Poměrně nenáročná komedie sice nedosahuje kvalit svého knižního předobrazu, ale i tak v předvánočním čase pobaví.

Foto: CinemArt

EBF24

Deníček na Voyo uvidíme od 20. prosince.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).