Menu Zavřít

HBO, Voyo a Netflix na další týden: Zběsilá jízda, návrat Stargirl a další severská krimi

Autor: Redakce
Netflix a HBO GO jsou v tuzemsku jasně nejpopulárnější streamovací platformy, každý měsíc nás zásobují desítkami nových seriálů a filmů. Proto nově přinášíme pravidelný přehled několika nejočekávanějších projektů, které si na obou službách můžete užít v průběhu následujícího týdne – a nově zařazujeme také platformu Voyo, provozovanou televizí Nova. Další tipy i spoustu zajímavostí ze světa seriálů najdete každý den na serveru

Edna.cz, který stejně jako Euro.cz patří do portfolia vydavatelství Internet Info.

A co si tedy na Netflixu, Voyu a HBO GO pustit v týdnu od 9. srpna? 

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení

Parta okolo Tonyho Toretta, která zažívá dobrodružství ve světě Fast Sagy, se vrací v nové sérii, v níž tentokráte zavítá do jižního Pacifiku. Vedlejší příběh oblíbené série opět sleduje střet s jedním dávným nepřítelem a Torettova parta musí zachránit jednoho z dalších hrdinů.

Foto: DreamWorks, Netflix

Další řada Torettových dobrodružství dorazí na Netflix 13. srpna.

Bloodshot

Pokud vás už marvelovky nebo DCčka omrzely, zkuste první celovečerní snímek na motivy komiksů od Valiant Comics. Bloodshot je svižná akční jízda, jež sleduje origin asi nejslavnějšího hrdiny Valiantu a uvádí nás do zcela nového světa hrdinů. V hlavní roli se představuje Vin Diesel, kterého doplňují i Eiza González, Toby Kebbell nebo Guy Pearce.

Foto: Sony Pictures

Dobrodružství superhrdinského žoldáka uvidíme na Netflixu 10. srpna.

Stánek s polibky 3

Oblíbená romantická série se vrací na Netflix s posledním dílem. V něm uvidíme Elle před jejím nástupem na vysokou školu, kterak se snaží užít si naplno své poslední léto před náročným studiem. Vybere si konečně toho pravého partnera? A zažije všechny své zážitky, které si před začátkem léta naplánovala?

Foto: Netflix

Třetí díl romantické série dorazí na Netflix už 11. srpna.

Beckett

John David Washington se v posledních letech prosadil jako jeden z nejtalentovanějších herců a na Netflixu jsme jej mohli nedávno vidět ve vztahovém dramatu Malcolm a Marie. Nyní si střihne hlavní roli v politickém thrilleru, který vznikl v mezinárodní koprodukci. Beckett nás vezme do Řecka, kde hlavní hrdina po dopravní nehodě uvízne a octne se uprostřed politických machinací. Dokáže i tak uprchnout z turistického ráje? Vedle Washingtona v novince z produkce Netflixu uvidíme také Alicii Vikander, Boyda Holbrooka či Vicky Krieps.

Foto: Netflix

Nový snímek J.D. Washingtona debutuje na Netflixu 13. srpna.

Stargirl

Dnes již nefungující streamovací služba DC Universe loni příjemně překvapila fanoušky seriálem Stargirl, který nám představil znovuzrození slavného superhrdinského týmu JSA. Letos, už v produkci stanice CW, se Stargirl vrací a my ji exkluzivně uvidíme na HBO GO, hned den po premiéře. Hlavní hrdinka spolu se svým týmem JSA bude tentokráte čelit zlotřilému Shadeovi a nesmírně mocnému padouchovi Eclipsovi, jenž hrozí zničením Země.

Foto: CW

Druhá řada Stargirl debutuje na HBO GO 11. srpna.

Temná řeka

Městečko Djupelv trpí každoročně tvrdou a temnou zimou. Jedné takovéto zimy ale do jeho poklidné rutiny vstoupí nečekaná vražda. Místní dívka nalezne mrtvolu chlapce, a byť jsou djupelvští policisté varováni, pustí se do vyšetřování. Po nějaké době ale mizení lidí pokračuje a vše nasvědčuje tomu, že v něm jsou zapojeny i jednotky NATO, které kousek od městečka cvičí. Policista Thomas se pouští do pátrání, při kterém zjistí, jak se to má s celým Djupelvem i jaká tajemství skrývají místní hory.

Foto: Arctic Wonder AS

Noční směna

Tři policisté mají za úkol doprovázet nelegálního přistěhovalce na letiště Charlese de Gaulla, kde musí nastoupit do letadla a odletět zpět do vlasti. Když však policisté zjistí pravdu, nastává těžké dilema, jak se rozhodnout. V hlavní roli mimořádně povedeného francouzského thrilleru se představil Omar Sy, populární herec, jenž aktuálně září v Lupinovi a prosadil se i v Hollywoodu, kde exceloval ve snímcích X-Men: Budoucí minulost či Jurský svět.

Foto: StudioCanal

CIF24

Oba dva projekty můžete nově zhlédnout na Voyo!

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).